Barnfamilj vann de 82 miljonerna

Drömvinsten på 82 miljoner kronor är nu utdelad till en barnfamilj i Norrköping.


Under lördagskvällen gick Drömvinsten på 82 miljoner kronor ut.

Men vinnaren hade inte spelat med spelkort så Svenska Spel fick vänta tills vinnaren tillkännagav sig.

– Nu förstår vi att vi har vunnit, men inte riktigt hur mycket pengar det egentligen är, sa vinnarna när de ringde till Svenska Spel.

Vinnarna är en barnfamilj från Norrköping och föräldrarna är i medelåldern.

– Vi brukar inte titta på Lottodragningen i teve, men sen läste vi i tidningarna om vinsten och bestämde oss för att rätta raderna. Vi trodde inte att det var sant, sa pappan i familjen.

För pengarna kommer paret trygga deras barns framtid och lyxa till deras tillvaro. De kommer även att skänka en del pengar till välgörenhet.

För tre veckor sedan gick rekordvinsten på 214 miljoner kronor till Helsingborg. Det är första gången som två stora vinster går ut så nära inpå varandra.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

KD vill att fler EU-länder satsar på kärnkraft

Kvinna dömdes för mord – frias i hovrätten

Den kvinna som dömdes i tingsrätten för mordet på en annan kvinna frias nu helt i hovrätten, rapporterar Göteborgs-Posten.

S: Bevaka unga kriminella dygnet runt

Socialdemokraterna vill satsa 700 miljoner kronor på att punktmarkera ungdomar på väg in i grov kriminalitet.

Trump om Ukraina: Sätt fart, Europa

Varför ger Europa inte mer pengar till Ukraina, frågar USA:s expresident Donald Trump, och Republikanerna sannolika presidentkandidat i höstens val, på sin sociala medieplattform Truth.

Spindel, ostron och rävsvans: Här är de konstigaste föremålen som glömts i taxin

Att unna sig en taxiresa för att komma fram snabbare till destinationen är inte ovanligt. Det som däremot är mer ovanligt är föremålen som glöms kvar i taxin. Uber har listat de mest unika och vanligaste sakerna som lämnats kvar efter resan, både i Sverige och globalt.

Nio års fängelse för grova brott på hotell

1 timme sedan
Flera personer greps i en uppmärksammad polisrazzia på Skänninge stadshotell i september 2023. En 26-årig man som greps vid tillslaget döms nu för grovt narkotikabrott och människorov till nio års fängelse.