Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Hade sex på buss - åtalas

- 28/04/2010, 20:21 -

Bertil Ericson / SCANPIX

Oskyldiga medpassagare uppger hur paret inför en fullsatt buss började ha sex. Barn och ungdomar tvingades höra på hur mannen fick en ljudligt orgasm. Paret nekar till att de haft sex.

VÄXJÖ. Det medelålders paret, en musiker och den andre fastighetsmäklare, hoppade på bussen i Stockholm förra året för att åka södeut i Europa.

Paret satte sig längst bak i bussen och allt eftersom bussen fylldes fanns det bara lediga platser bredvid paret.

Enligt vittnen på bussen var stämningen till en början hög men någonstans mellan Huskvarna och Ljungby började det hetta till.

Ett kvinnligt vittne försökte paret bara "halvhjärtat" dölja vad de pysslade med. Ett annat vittne berättar i polisförhören hur mannen stönade allt högre och att det var uppenbart att han fick utlösning av akten.

– Det var ingen tvekan om vad de höll på med, säger ett annat ögonvittne till Smålandsposten.

Eftersom det var fullsatt i bussen kunde ingen flytta på sig och en mamma berättar hur hon gjorde allt för att hennes tonårsdotter skulle slippa lyssna på paret.

Till slut slog passagerarna larm till busschauffören som slängde av mannen och kvinnan i Ljungby, där de också blev identifierade av polis.

Paret anmäldes för sexuellt ofredande men säger själva att de är förvånade över uppståndelsen.

– Jag fattar ingenting. Vi hade inte sex. Hon smekte mig bara på magen innan för skjortan, säger mannen i en kommentar, enligt SMP.