- Foto: Bertil Ericson / SCANPIX

Hade sex på buss - åtalas

Oskyldiga medpassagare uppger hur paret inför en fullsatt buss började ha sex. Barn och ungdomar tvingades höra på hur mannen fick en ljudligt orgasm. Paret nekar till att de haft sex.


VÄXJÖ. Det medelålders paret, en musiker och den andre fastighetsmäklare, hoppade på bussen i Stockholm förra året för att åka södeut i Europa.

Paret satte sig längst bak i bussen och allt eftersom bussen fylldes fanns det bara lediga platser bredvid paret.

Enligt vittnen på bussen var stämningen till en början hög men någonstans mellan Huskvarna och Ljungby började det hetta till.

Ett kvinnligt vittne försökte paret bara "halvhjärtat" dölja vad de pysslade med. Ett annat vittne berättar i polisförhören hur mannen stönade allt högre och att det var uppenbart att han fick utlösning av akten.

– Det var ingen tvekan om vad de höll på med, säger ett annat ögonvittne till Smålandsposten.

Eftersom det var fullsatt i bussen kunde ingen flytta på sig och en mamma berättar hur hon gjorde allt för att hennes tonårsdotter skulle slippa lyssna på paret.

Till slut slog passagerarna larm till busschauffören som slängde av mannen och kvinnan i Ljungby, där de också blev identifierade av polis.

Paret anmäldes för sexuellt ofredande men säger själva att de är förvånade över uppståndelsen.

– Jag fattar ingenting. Vi hade inte sex. Hon smekte mig bara på magen innan för skjortan, säger mannen i en kommentar, enligt SMP.

/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
tal
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Skott mot bostad i Örgryte

1 timme sedan

Raketer mot Israel efter dödlig attack i Libanon

2 timmar sedan
Den Hamasallierade shiamilisen Hizbollah har avfyrat raketer med tunga stridsspetsar mot städer i norra Israel – för första gången uttryckligen mot civila mål.

Polisen rapporterar om misshandel, Kristianstad

2 timmar sedan
"Man misshandlad av ett flertal personer", skriver polisen på sin hemsida.

Kavli vill ta större klimatansvar – ska minska utsläppen: “En tuff resa”

3 timmar sedan
Livsmedelskoncern Kavli vill ta ett större ansvar för miljön har därför satt upp egna klimatmål. Målen bygger på en noggrann analys av verksamhetens klimatpåverkan.

Glad överraskning: Japans månsond är vid liv

igår 21:32
USA:s senaste sond klarade det inte. Men Japans lilla landare visar sig nu, mot alla odds, ha överlevt ännu en brutal natt på månen. "Vi fick svar från Slim i går kväll!" utropar landets rymdstyrelse lättat.

Ett rekordartat kvartal på Wall Street

igår 21:10
Ett lysande kvartal är till ända på New York-börsen. Det pågående rallyt har ökat aktievärdet med cirka fyra tusen miljarder dollar på tre månader och rekorden har smattrat som spön i backen.