- Foto: Privat

Polisen: Chantals död en olycka

"Finns inte längre några misstankar om mord."


19-åriga Chantal hittades död natten till i söndags. Ända sedan dess har polisen arbetat intensivt för att reda ut vad som hänt och misstänkt att 19-åringen har mördats.

Nu har det preliminära obduktionsresultatet kommit.

Och det visar sig att Chantal troligen dött av en olyckshändelse.

– Enligt resultatet från obduktionen dog hon av skadorna hon ådrog sig efter fallet. Det finns därför inte längre några misstankar om mord. Inte heller de iakttagelser som gjorts i området tyder på att något brott har begåtts, säger Petra Sjölander, presstalesperson på Citypolisen, till Aftonbladet.

Många vittnen har hört av sig till polisen med tips och iakttagelser från den aktuella natten. Men Chantals död, som beskrivits som ett mysterium, verkar nu vara en tragisk olycka som inte föregåtts av brott.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kundtjänstens VÄRSTA typ av kund: "Avsluta samtalet"

Tredje borgmästare mördad i Ecuador

Borgmästare Jorge Maldonado i gruvstaden Portovelo i Ecuador sköts till döds på fredagen. Det är det tredje mordet på borgmästare i landet inom en månad.

Våldtog sovande kvinna – döms till fängelse

1 timme sedan
En man i 20-årsåldern döms till fängelse för att ha våldtagit en sovande kvinna, rapporterar Sydsvenskan.

Malmö: Polisen rapporterar om bråk

1 timme sedan
"Bråk på stadsbuss.", skriver polisen på sin hemsida.

Juryn till Trumps rättegång utsedd

1 timme sedan
En jury bestående av tolv ordinarie ledamöter och sex ersättare har utsetts i rättegången mot expresident Donald Trump i New York.

Tände eld på sig själv under Trumpmål

1 timme sedan
En person har tänt eld på sig själv utanför domstolen i New York där juryn i målet mot expresident Donald Trump just valts ut, bekräftar en talesperson för New York-polisen.