- Foto: Fredrik Persson /SCANPIX

Pizzabagare och p-vakt i storbråk

Två vittnen uppger olika saker. Väldigt komplicerat, säger polisen om bråket.


GÖTEBORG. När polisen kallades till platsen vid lunchtid såg det ut som ett rutinärende.

Enligt de fösta uppgifterna hade en p-vakt misshandlats av en felparkerare. P-vakten ska ha fått skador i ansiktet och i ena armen.

Men när polisen kom till platsen var både p-vakten och felparkeraren kvar. Felparkeraren visade sig vara en pizzabagare som ställt sig utanför sin restaurang.

När han såg p-vakten sprang han ut för att lägga i mer pengar, men det räckte inte. P-vakten sa att det var för sent och tumult uppstod.

- P-vakten säger att hon blivit skallad två gånger, samt omkullknuffad, säger polisen Mats Jarlhede, uppger Göteborgs Posten och fortsätter:

- Pizzabagaren säger att hon spottade på honom och sa kränkande saker.

Historien komplicerades av att det fanns två vittnen. Ett äldre par passerade när bråket uppstod.

Båda uppger att de har sett hela händelseförloppet. Men medan den äldre kvinnans säger sig sett hur pizzabagaren skallade p-vakten, så säger mannen att han såg hur p-vakten spottade på mannen från pizzerian.

Polisen kunde snabbt konstatera att p-vakten inte uppvisade några synliga skador och händelsen slutade med två anmälningar om misshandel.

/
/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Person död i arbetsplatsolycka

Kundens vidriga upptäckt i Icas hallon: "Slängde skiten"

I dagarna gjorde en kvinna från Skellefteå en vidrig upptäckt i Icas frysta hallon. Efter händelsen kommer kvinnan inte kunna äta hallon igen...

Traderas skarpa varning till kunderna: "Var försiktig..."

"Vi tar detta på stort allvar" skriver Tradera i ett mejl till sina kunder. I det varnar de för bedragare, både i utskick på mejl och sms, eller via meddelanden på sajten.

Din sänkta skatt på 3 270 kronor hotad: "Straffar sparsamhet"

I år är skatten på sparande rekordhög. Nu vill regeringen sänka ISK-skatten. Myndigheterna som fått i uppdrag att titta på förslaget är kritiska. Men det får Nordnets privatekonom Frida Bratt att se rött.

USA väntas stoppa palestinskt FN-medlemskap

FN:s säkerhetsråd planerar en omröstning i den kontroversiella frågan om fullvärdigt medlemskap för palestinierna i världsorganisationen sent på torsdagen. USA uttrycker stor tvekan över ett godkännande av Palestina som fullvärdig FN-medlem.

Kvinna i 25-årsåldern död – man i samma ålder mordmisstänkt

1 timme sedan
En kvinna i 25-årsåldern i Luleå har avlidit till följd av allvarliga skador som hon fick i en lägenhet i förra veckan, skriver Norrbottens-Kuriren.