Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Pizzabagare och p-vakt i storbråk

Fredrik Persson /SCANPIX

Nyheter | 02/06/2010 20:18

Två vittnen uppger olika saker. Väldigt komplicerat, säger polisen om bråket.

GÖTEBORG. När polisen kallades till platsen vid lunchtid såg det ut som ett rutinärende.

Enligt de fösta uppgifterna hade en p-vakt misshandlats av en felparkerare. P-vakten ska ha fått skador i ansiktet och i ena armen.

Men när polisen kom till platsen var både p-vakten och felparkeraren kvar. Felparkeraren visade sig vara en pizzabagare som ställt sig utanför sin restaurang.

När han såg p-vakten sprang han ut för att lägga i mer pengar, men det räckte inte. P-vakten sa att det var för sent och tumult uppstod.

- P-vakten säger att hon blivit skallad två gånger, samt omkullknuffad, säger polisen Mats Jarlhede, uppger Göteborgs Posten och fortsätter:

- Pizzabagaren säger att hon spottade på honom och sa kränkande saker.

Historien komplicerades av att det fanns två vittnen. Ett äldre par passerade när bråket uppstod.

Båda uppger att de har sett hela händelseförloppet. Men medan den äldre kvinnans säger sig sett hur pizzabagaren skallade p-vakten, så säger mannen att han såg hur p-vakten spottade på mannen från pizzerian.

Polisen kunde snabbt konstatera att p-vakten inte uppvisade några synliga skador och händelsen slutade med två anmälningar om misshandel.