- Foto: FREDRIK PERSSON / SCANPIX

Pissade i grannens lägenhet - döms

Blodig och naken gick mannen bärsärkagång i grannens lägenhet samtidigt som han "skrek som ett djur". Nu döms han till sex månaders fängelse.


MOTALA. Det var under midsommar som den 31-årige mannen av okänd anledning började banka på grannens dörr.

Naken och blodig gick då 31-åringen till attack och kastade in ett föremål genom fönstret. Han hotade även grannen genom att göra en skärande rörelse framrör sin hals. Grannen skräckslagen och hoppade ut genom fönstret, beläget två och en halv meter över marken.

Men 31-åringen var inte färdig. Han sparkade in en dörr till en annan granne och gick bärsärkagång i lägenheten, bland annat pissade han på en matta och slog sönder en teve.

Enligt en kvinnlig polis som tillkallades till platsen hörde hon hur 31-åringen "skrek som ett djur" från lägenheten.

Under tisdagen dömdes mannen mot sitt nekande för olaga hot, grovt hemfridsbrott och skadegörelse, uppger Corren.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Klart uppåt på Asienbörser

Man hotade sajt – polis hittade stor mängd knark

1 timme sedan
En man i 45-årsåldern döms till sju års fängelse efter att polisen hittat en stor mängd narkotika och vapen i hans lägenhet i Norrköping i höstas, rapporterar P4 Östergötland.

Ja till Ukrainastöd – Biden lovar vapen i veckan

1 timme sedan
Senaten i USA:s kongress säger som väntat ja till ett stöd på nära 61 miljarder dollar till Ukraina. Kiev har väntat på stödet sedan i höstas för att stå emot Rysslands anfallskrig.

Rysk robotattack mot Charkiv

2 timmar sedan
Minst två personer vårdas för splitterskador efter en rysk robotattack mot storstaden Charkiv i nordöstra Ukraina, uppger borgmästare Ihor Terechov.

Säpo vill anonymisera offentliga handlingar

3 timmar sedan
Säpo föreslår att tjänstepersoners namn bör anonymiseras i offentliga beslutshandlingar. Enligt myndigheten skulle beslut utan namn bättre skydda individer och stat mot bland annat gängbrottslighet, rapporterar Sydsvenskan.

Misstänkt grovt brott i Södertälje

idag 00:46
Två personer har frihetsberövats i samband med ett misstänkt grovt brott i västra Södertälje, enligt polisen, som är förtegen om händelsen.