- Foto: Scanpix

Åtalad förnekar bussex: "Jag är impotent"

Tre bussresenärer uppger att paret började ha sex i den fullsatta bussen. Omöjligt kontrar det åtalade paret. - Jag är impotent och kan inte få stånd, säger mannen.


LJUNGBY. Parets som är i medelåldern står åtalade för sexuellt ofredande sedan flera personer uppgett att de hade sex i en fullsatt buss, på väg till kontinenten.

Enligt vittnen började paret plötsligt ha sex, och chockade passagerare hörde hur mannen stönade allt högre och till slut fick en ljudlig orgasm.

– I början ville man inte tro att det var sant. Det var fruktansvärt obehagligt. Vi var tvingade att sitta kvar för bussen var i rullning, säger en av bussresenärerna som kräver ett skadestånd på 50 000 kronor för kränkning, enligt Smålandsposten.

Det åtalade paret förstår inte alls vittnenas berättelser och säger att de är rena fantasier. Paret förnekar bestämt att de hade sex på bussen, i stället säger de mannen njöt när kvinnan smekte honom på magen.

- Hon smekte mig varsamt över magen. Det var skönt och jag föll nästan i dvala, berättar mannen, enligt SMP.

Dessutom avslöjade mannen att han är impotent, och alltså inte kan få stånd. En uppgift som han inte tidigare nämnt. 

– Jag är impotent och kan inte få stånd, uppger SMP.

Dom meddelas den åttonde september.

/
/
/
/
tal
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kopplades till gäng – slutar på Trafikverket

Dansk flygplats evakueras – efter bombhot: "Gör allt vi kan"

Billunds flygplats evakueras efter ett bombhot, rapporterar danska Ekstra Bladet.

Polisen i Umeå rapporterar om trafikolycka

"Polisen får in en anmälan om en viltolycka på länsväg 363, Hissjö.", skriver polisen på sin hemsida.

Västeråsattacken troligtvis inte planerad

Tre äldre kvinnor och en tonårspojke attackerades i centrala Västerås under fredagen. Varför är fortsatt oklart. I nuläget är det inget som tyder på att det är en planerad händelse, säger Robin Simonsson, vid Åklagarmyndigheten till TT.

AI kliver in i Instagram och Facebook

1 timme sedan
Meta lanserar sin största AI-satsning hittills, när bolagets assistent kliver in i Facebook, Messenger, Instagram och Whatsapp. Men Sverige får vänta.

"Sträck på dig" – förhandla med banken

1 timme sedan
Bara sex procent av bolånetagarna bytte bank under 2023. Det borde vara fler, anser Finansinspektionen. Vi ser att det lönar sig och vara aktiv att försöka förhandla sin bolåneränta och även flytta sina sparpengar till en annan bank, säger konsumentskyddsekonomen Moa Langemark.