... av en polis.
1 av 2
... av en polis. - Foto: JESSICA GOW/AP/SCANPIX
2 av 2
- Foto: Club Privé

Strippan Izza: Polis försökte våldta mig

På några få timmar brände polisinspektören 23 500 kronor på strippklubben Privé. Nu är han polisanmäld för våldtäktsförsök och olaga hot.


STOCKHOLM. Den 3 september gick den 47-årige polisinspektören på strippklubben Privé. Det slutade med att han hade spenderat 23 500 kronor på strippor och blivit polisanmäld av två tjejer från klubben, uppger Expressen.

Bland dem strippan Izza Lager, 24, känd från teveserien Mammas Pojkar.

– Först var han vänlig, men sen blev han mycket aggressiv. Han visade sitt tjänstevapen och tryckte ner mitt huvud mot sitt könsorgan, säger Izza Lager till Expressen.

Notan slutade på 23 500 kronor och polisen betalade med sitt privata kreditkort och legitimerade sig med polisleg.

Klubben ägs av affärsmannen Michael Badelt - tidigare är dömd för utpressning, vapenbrott och människorov.

Och ändå ska den 47-årige polisinspektören vara något av en stamkund.

– Första gången jag stötte på honom trodde jag att det var en civilpolis som skulle göra en vanlig rutinkontroll och det är ju bara positivt, säger Izza till Expressen.

Men den här polismannen var inte ute i tjänsten. Vid flera tillfällen har han blivit hotfull. Inte heller den här gången nöjde han sig med erotisk dans.

– Han ville ha mer. Han visade sitt vapen och var mycket hotfull.

Men för Izza var måttet rågat sedan hon tidigare sett honom försöka våldföra sig på en av stripporna.

– Jag kom in i rummet och lyckades hindra honom då han försökte trycka ner en av de andra tjejernas huvud mot sitt könsorgan, precis som han gjort mot mig.

Nu pågår utredning mot polisinspektören. Fälls han kan han förlora jobbet.

- Skulle det visa sig att kollegan har gjort något brottsligt så finns det en hel katalog med åtgärder som det är min skyldighet, och även i mitt intresse, att vidta, säger Christian Agdur, chef på Stockholmspolisens operativa avdelning, till Expressen.

Den utpekade polisen nekar till brott.

/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Risk för nya ras i danska Børsen

Börsen väntas falla efter Israelattack

Det ser ut att bli en minusöppning på Stockholmsbörsen, enligt förhandeln på IG Markets. På flera ledande Europabörser pekar det också mot minussiffror efter uppgifter om att Israel ska ha attackerat mål i Iran.

Morgonens nyheter 19 april

Här är morgonens nyheter i korthet.

Två unga män döda i våldsam krasch

En 18-årig man och en 20-årig har dött i en bilkrasch i Eskilstuna, säger polisen till Aftonbladet. Olyckan skedde kort efter midnatt.

Fler tror på stigande bopriser

Svenskarnas tro på stigande bostadspriser ökar för sjätte månaden i rad. Mer än hälften tror på en uppgång under året, visar Länsförsäkringarnas mätning Boprisbarometer.

Bombplan har kraschat i Ryssland

Ett strategiskt bombflygplan har störtat i Stavropol-regionen i södra Ryssland, meddelar det ryska försvarsdepartementet, rapporterar den statskontrollerade nyhetsbyrån Interfax.