Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Man mördad på vild fest

- 18/10/2010, 08:37 -
– Det förtärdes en hel del alkohol, så mycket står i alla fall klart, säger kriminalinspektör Anders Forsman vid Värmlandspolisen.

– Det förtärdes en hel del alkohol, så mycket står i alla fall klart, säger kriminalinspektör Anders Forsman vid Värmlandspolisen.

Privat

Plötsligt dök en 38-åring upp på fyllefesten - död. Nu misstänks en kvinna för mord.– Det förtärdes en hel del alkohol, så mycket står i alla fall klart.

GRUMS. Festen var ett sjöslag. Och den vilda sammankomsten i det lilla värmländska samhället skulle komma att spåra ur ännu mer. På helt fel sätt.

Bland festdeltagarna fanns plötsligt en död 38-årig man, skriver Värmlands Folkblad.

En kvinna som befann sig på festen är nu misstänkt för mord.

Det hela utspelade sig under lördagskvällen. Och enligt polisen var festen att likna vid ett riktigt sjöslag.

– Det förtärdes en hel del alkohol, så mycket står i alla fall klart, säger kriminalinspektör Anders Forsman, på krimjouren i Karlstad, till Värmlands Folkblad.

Vad som exakt hänt är ännu höljt i dunkel. Men man vet så mycket som att en 38-årig festdeltagare plötsligt var död.

– Men hur han har dött vet vi i nuläget inte. Kroppen kommer att skickas på obduktion för att vi ska kunna få reda på den saken, säger Anders Forsman till VF.

Polisen är förtegen, men uppger att det rör sig om någon form av yttre våld och att han knappast kan ha åsamkat sig skadorna själv.

– Den bedömningen gjordes på platsen och i nuläget vet vi inte mer än så, säger Anders Forsman.

En kvinna togs med in för förhör och hon anhölls också senare av åklagare. Men släpptes under söndagskvällen efter att misstankarna försvagats.

– Men misstankarna mot henne är inte avskrivna. Hon är fortfarande misstänkt för dådet, säger Anders Forsman till VF.