Polisens kommer att fortsätta med den tekniska undersökning av gården på fredagen.
Polisens kommer att fortsätta med den tekniska undersökning av gården på fredagen. - Foto: BJÖRN LARSSON ROSVALL / SCANPIX

Två anhållna för dubbelmordet i Alingsås

Polisen misstänker att de äldre paret rånmördades.


LÅNGARED. Två personer kunde gripas av polisen misstänkta för dubbelmordet på ett pensionärspar i Alingsås sent på torsdagskvällen efter intensiv spaning. Tidigare på kvällen anhölls de i sin frånvaro misstänka för de brutala morden.

Polisen är dock fortfarande mycket förtegen om hela händelseförloppet men de tror att det är ett rånmord då det ska ha försvunnit föremål från gården.

– Vi vill inte säga vad det är, men vår arbetshypotes är att det är frågan om ett rånmord, säger Thomas Fuxborg, presstalesman till Göteborgs-Posten.

Under hela torsdagen fortsatte polisen med den tekniska undersökningen av gården.

– Vi får se vad den tekniska undersökningen kommer att ge, sa Ulf Edberg, presstalesman vid polisen i Västra Götaland till Nyheter24.

Anledningen till att polisen inte vill säga något mer om mordet är att de första dygnen efter brottet är mycket viktiga för att få fast gärningsmännen.

På fredagen kommer polisen att fortsätta arbeta med den tekniska undersökningen av gården.

/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Polisen i Finspång rapporterar om trafikolycka

Kriminellt kapital värt miljoner stoppat

Kontanter och egendom värda över 17,5 miljoner kronor. Så lyder resultatet av polisens jakt på kriminellt kapital vid gränsövergångar i syd förra veckan.

Expert om Iran-Israel: Möjligt att det lägger sig

Den förmodat israeliska attacken mot Iran verkar vara återhållsam och mer av en markering från Israel, enligt Mellanösternexperter. Det finns en möjlighet nu att det lägger sig, säger Isabell Schierenbeck om konflikten.

Malmö: Polisen rapporterar om trafikolycka

"En trafikolycika mellan en personbil och cyklist inträffar på Pildammsvägen/Ärtholmsvägen.", skriver polisen på sin hemsida.

Polisen i Umeå rapporterar om trafikolycka

"Trafikolycka på Västra esplanaden i Umeå.", skriver polisen på sin hemsida.

Priset sänks på bensin och diesel – så billigt blir det

1 timme sedan
Ledande drivmedelskedjor sänker priserna inför helgen.