Måndag 2 Aug
Stockholm

De klagade på maten - då strippade mattanten

Vad händer sen? Vem kastar kläderna och varför? Personerna på bilden har inget med artikeln att göra.
1 av 2
Vad händer sen? Vem kastar kläderna och varför? Personerna på bilden har inget med artikeln att göra. Foto: Jan Collsiöö / SCANPIX
2 av 2

Både elever och lärare hade tröttnat på halvdan skolmat. Det blev för mycket för en av mattanterna som helt sonika drog ned byxorna och började dansa.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

UPPSALA. Ugnspannkakan såg ut som klibbig gröt och de vanliga pannkakorna var frysta i mitten. Det var droppen för både lärare och elever på Frösåkerskolan i Östhammar som länge klagat på skolmaten. Men det var ändå högst oväntat när en av mattanterna gav svar på tal - med en striptease.

– Hon tog av sig förklädet, drog ner gylfen, släppte ner håret och ålade sig mot en stång som en poledansare. Kuratorn försökte förklara för henne att det här beteendet inte är okej, men hon fortsatte bara dansa, säger skolans rektor Per Rostgaard Evald till Upsala Nya Tidning.

Han menar att det som hände är oacceptabelt men det som skolan nu hoppas på är snarare att maten snabbt blir bättre än att strippdansen försvinner illa kvickt. Det är i nuläget oklart om mattanten får fortsätta jobba på skolan.

Enligt en av elevernas blogg fick till slut polisen komma till platsen efter att hela situationen slutat med ett matkrig.

Det blir ett ärende för kommunen i Östhammar att ta ställning till.

Kommentera
Kopiera länk
Dela