Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

SL-basen utslängd från krogen efter vaskning

- 08/11/2011, 07:23 -
Så här städad verkar inte Christer G Wennerholm varit på Café Opera.

Så här städad verkar inte Christer G Wennerholm varit på Café Opera.

Leif R Jansson / SCANPIX

Christer G Wennerholm (M) är i blåsväder efter att ha slängts ut från Café Opera då han enligt vittnen hällde ut champagne över ett bord.

STOCKHOLM. Onsdagen den 7 september var trafiklandstingsrådet och styrelseordföranden i SL, Christer G Wennerholm (M), på nattklubben Café Opera. Men besöket blev kortare än han ville då han slängdes ut.

Enligt Expressen, som har kommit över ett videoklipp där moderattoppen högljutt argumenterar med krogens vakter, ska Wennerholm ha hällt champagne över ett bord och därför ombetts lämna lokalerna.

– De släpade ut honom i var sin arm. Men Wennerholm stretade emot och försökte ta sig loss. Det var verkligen ingen stilig sorti, säger en person som såg alltihop, säger ett vittne till tidningen.

Inga kommentarer utan källa

Christer G Wennerholms pressekreterare Sebastian Tham säger till Expressen att landstingspolitikern bara kommenterar fall där han vet vem som gett uppgifterna. I detta fall handlade det om anonyma vittnen och därför har SL-basen valt att ej kommentera.