Tisdag 17 Maj
Stockholm

21-årig man skjuten i Malmö i natt

21-åringen hävdar att han blivit träffad av en smällare. Men polisen har hittat patroner på platsen och mannen har en skottskada i armen.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

21-åringen befann sig på fredagsnatten i en lägenhet i området Kroksbäck i Malmö. När han strax före midnatt gick ut på gården utanför blev han beskjuten med flera skott.

Han fördes med ambulans till sjukhus där det konstaterades att han klarat sig undan med lindriga skador. Enligt polisen ska han ha blivit träffad i ena armen och tvingats sy ett antal stygn.

– Han själv hävdar att han blivit träffad av en smällare. Men han har en skottskada i underarmen och vi har hittat patroner på platsen, så det är ju troligtvis inte som han säger, säger inre befäl Daniel Jonasson, till Nyheter24.

Polis har inlett en förundersökning om grov misshandel. Under lördagen ska polisens tekniker undersöka brottsplatsen och den lägenhet mannen och flera andra personer vistades i strax före skottlossningen.

– Än så länge har vi inget att gå på i fallet. Det finns inga misstänkta, men vi håller förhör med flera vittnen under lördagen, säger Jonasson.

Kommentera
Kopiera länk
Dela