Brunell har tidigare jämfört grisgrill med Apartheid på Twitter.
Brunell har tidigare jämfört grisgrill med Apartheid på Twitter. - Foto: Privat

SD:s kontroversielle Stureplansprofil lägger ner twitter?

Jimmie Åkessons sekreterare har lagt ner bloggen och slutat twittra.


Några av Brunells tweets och blogginlägg

Twittrat: Den 11 december förra året gav hon sin syn på självmordsbombaren i Stockholm. På hennes dåvarande twitterkonto - a_brunell skrev hon: "Är det nu man får säga "vad var det jag sa"? #äntligen"

Bloggat: "Jag skäms otroligt mycket över att jag bor i Sollentuna när jag läser denna artikel. Att sitta i häktet, ska det kännas som någon slags semester eller? Ett femstjärnigt hotell låter ju inte helt fel…"

Twittrat: "Hmm... Jag undrar varför SD ökar? “@kentekeroth: Gratis körkortsutb till invandrare - svenskar får dock betala själva."

Stureplansprofilen tillika Jimmie Åkessons (SD) sekreterare, Alexandra Brunell har lagt ner sin blogg.

Brunell som tidigare drivit bloggen Parliament Princess har dessutom stängt ner sitt twitterkonto. Men om det bland annat beror på kritiken mot hennes tvivelaktiga yttranden eller inte, är oklart.

– Vad det gäller Twitter så slutade jag bara för att jag tyckte att det blev för tråkigt, säger hon till Nyheter24.

Brunell har tidigare haft som projekt att locka unga stockholmsväljare till Sverigedemokraterna, varpå hon på eget initiativ använde bloggen som drivmedel.

– Bloggen, som jag stängde ner i oktober, var precis som du säger ett projekt som gick ut på att nå ut till unga tjejer engagerade i SD. Då jag ansåg att bloggen hade uppnått sitt syfte, avslutade jag den och har nu fullt upp med nästa projekt - en hälsokampanj för SD-Kvinnor, säger hon och fortsätter:

– Förutom att jag jobbar med den har jag även några idéer till andra framtida projekt, men mer än så vill jag inte avslöja ännu.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!