Fredag 21 Jan
Stockholm

Man skjuten i halsen i Malmö

Händelsen rubriceras som mordförsök.
Händelsen rubriceras som mordförsök. Foto: ADAM IHSE / EXPONERA / SCANPIX

I natt drabbades Malmö av ytterligare en skjutning. En 38-årig man blev skjuten i halsen och bröstet med flera skott från en luft- eller kolsyrepistol.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Skottdramat inträffade strax före klockan 02 i natt på Widells väg i Malmö. 38-åringen satt i sin bil när en annan bil stannade alldeles i närheten. Därefter sprang tre män ut ur bilen och fram till 38-åringen som öppnade sin ruta. Då drog en av männen fram en pistol och sköt honom med flera skott.

– Det är tre för honom okända män som avlossar flera skott som träffar honom i halsen och i bröstet, säger Calle Olsson polisens ledningscentral, till Nyheter24.

Hittills har polisen inga spår efter de tre gärningsmännen som efter skotten sprang från platsen. Man vill inte heller uttala sig om något tänkbart motiv. 38-åringen kunde själv ta sig till sjukhus efter skottdramat.

– Han ska opereras under dagen men hans skador är inte livshotande, säger Calle Olsson.

38-åringen har i förhör uppgett att han inte vet vilka männen är eller varför de attackerade honom. Händelsen rubriceras som mordförsök och under dagen ska mannens bil genomgå en teknisk undersökning.
Polisen tror inte att händelsen har någon koppling till tidigare skjutningar i Malmö.

Kommentera
Kopiera länk
Dela