I lägenheten hittade man kvinnan och hennes nio månader gamla dotter döda.
1 av 3
I lägenheten hittade man kvinnan och hennes nio månader gamla dotter döda. - Foto: Tore Meek/SCANPIX
Det är fortfarande oklart hur kvinnan och hennes dotter har dött.
2 av 3
Det är fortfarande oklart hur kvinnan och hennes dotter har dött. - Foto: Tore Meek/SCANPIX
Polisen fick larmet om dödsfallen den 16 januari. Det är oklart om polisen känner till vem som ringde om händelsen.
3 av 3
Polisen fick larmet om dödsfallen den 16 januari. Det är oklart om polisen känner till vem som ringde om händelsen. - Foto: Peter Arwidi/SCANPIX

Dödsfallen i Arboga en gåta för polisen

I januari hittades en kvinna och hennes lilla dotter döda i Arboga. Trots att provsvaren kommit är det fortfarande oklart om de har mördats.


ARBOGA. I januari hittades den 38-åriga kvinnan och hennes nio månader gamla dotter döda. Det var då oklart om det rörde sig om mord eller en olyckshändelse. I dag kom provsvaren från blodanalysen och fallet är fortfarande en gåta för polisen. Polisen vet inte om personerna har dött en naturlig död eller mördats.

När kropparna hittades fanns inga spår av yttre skador men polisen utredde ärendet som mord. Även om provsvaren inte gett något svar fortsätter brottsutredningen.

- Resultaten från blodanalysen tillsammans med övrig information i brottsutredningen ger oss i dag ingen anledning att fatta ett beslut att lägga ner förundersökningen, säger Åsa Hedin vid polisen i Västmanland till Aftonbladet.

Nu väntar polisen på mikrobiologiska prover. Man hoppas att dessa ska ge en fullständig bild av dödsfallen.

Under 2010 dömdes en av kvinnans närstående för att ha hotat och misshandlat henne. Kvinnan bodde tidigare i Norge men kände sig otrygg och flyttade då till Sverige.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!