Fredrik Backman jämför sig själv med Trillingnöten.
Fredrik Backman jämför sig själv med Trillingnöten. - Foto: Privat

Fredrik Backman om sexigastnomineringarna

Han landar bland topp fem i #twittersexigast - men själv är frilansskribenten ytterst skeptisk till att någon "rationell människa" skulle ha nominerat honom.


#twittersexigast

Vi bestämmer - men du är med och nominerar. Hashtagga din tweet med #twittersexigast, skriv en kommentar eller skicka ett mail till twittersexigast@nyheter24.se så utser vi tillsammans de allra hetaste personerna.

Känd eller okänd, tjej eller kille, hetero, bög eller transa, lång eller kort. Det spelar ingen roll. Inte heller utses de sexigaste twittrarna baserat på just sitt utseende, bara en het avatarbild räcker alltså inte långt.

I stället efterlyser vi personer med så mycket personlighet, humor, smarthet, briljans eller andra egenskaper så att de känns som det sexigaste vi kan hitta. Bara personer som twittrar övervägande på svenska kan nomineras.

13 227 personer följer vad som händer i Fredrik Backmans @Backmanland, men själv är bloggaren och frilansskribenten ytterst skeptisk till att ha kvalat in bland topp fem i #twittersexigast.

– Det känns ohyggligt osannolikt, om jag ska vara ärlig. Twitter har väl en halv miljard användare eller så. Jag ställer mig högst skeptisk till att någon rationell människa skulle placera mig topp-5 på någon sorts lista i det sammanhanget, oavsett kategori, säger han till Nyheter24.

Varför tror du att du fått så många nomineringar?

– Förmodligen av samma anledning som Trillingnöt har röstats fram som "Godast i Aladdinasken" typ tio år i rad. Folk är fan inte kloka.

Vem tycker du själv är sexigast på twitter?

– Trofénougaten. Alla vet det.

Kommer @Backmanland trots misstron kamma hem titeln som sexigast på twitter? Fortsätt nominera - på fredag utses vinnaren.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Åstorp: Polisen rapporterar om rattfylleri

2 timmar sedan

Då kan bitcoinutbudet halveras

2 timmar sedan
Det har spekulerats vilt om när den kommer – utbudshalveringen av kryptovalutan bitcoin. Någon gång under veckan har varit riktmärket, en vecka som nu börjar närma sig sitt slut.

Polisen rapporterar om brand, Nacka

2 timmar sedan
"Bilbrand i Fisksätra.", skriver polisen på sin hemsida.

Teknikbolagen sänkte Wall Street

3 timmar sedan
Teknikbolagen agerade sänke när Wall Street avslutade handelsveckan i moll. Nasdaqs kompositindex backade över 2 procent.

Kundtjänstens VÄRSTA typ av kund: "Avsluta samtalet"

3 timmar sedan
Kundtjänstpersonal pratar med en mängd olika typer av personer. Kundtjänstmedarbetaren Marielle Grääs berättar för Nyheter24 att de flesta är trevliga men att det finns en typ som får personalen att sätta ner foten.

Polisen i Stockholm rapporterar om brand

3 timmar sedan
"Polis larmas till en villabrand i Långbro.", skriver polisen på sin hemsida.