Malin vill inte låta sig knäckas av sina mobbare.
1 av 2
Malin vill inte låta sig knäckas av sina mobbare. - Foto: EFTERLYST / TV3
I kvällens Efterlyst besöker hon platsen där hon misshandlades.
2 av 2
I kvällens Efterlyst besöker hon platsen där hon misshandlades. - Foto: EFTERLYST / TV3

Malin fick nog - efterlyser sina mobbare

Malin, 16, lurades till ett möte med sina mobbare och misshandlades. I onsdagens Efterlyst på TV3 vill hon ha hjälp med att få kontakt med de vittnen som försökte stoppa misshandeln.


Tipsa Efterlyst

Vet du något om misshandeln, eller har du andra tips? Hör av dig till Efterlyst. Det går bra att vara anonym.

Tipstelefon: 08-702 00 90

NORRKÖPING. Malin, 16, vågar inte äta lunch i skolmatsalen på grund av sina mobbare. Hon har till och med funderat på att ta sitt eget liv.

– Men jag har i alla fall tänkt på det nu. Jag ska inte göra det. Jag ska kämpa för min rätt nu, jag får inte låta dom vinna över mig, säger Malin till Efterlyst.

Allting började för en och en halv månad sedan när Malin lämnade en oskyldig kommentar på en kompis Facebook-sida. Plötsligt fick hon massor av elaka inlägg av en tjej som hon aldrig träffat. Den okända tjejen skrev bland annat "hora" till Malin.

Malin ville reda ut vad som hänt och fick hjälp med att kontakta tjejen. De bestämde möte i närheten av skolan. Men när Malin kom dit möttes hon av ett helt gäng.

Tillbaka på platsen

I kvällens avsnitt av Efterlyst besöker Malin platsen igen för första gången sedan misshandeln inträffade.

– Jag säger lägg av, jag vill inte. Och så tar hon tag i mig, börjar sparka mig, hon börjar slå mig överallt, flera knytnävsslag mot ansiktet, drar mig i håret. Och sen fäller hon mig mot marken och jag försöker ta mig upp men jag slog huvudet väldigt hårt eftersom jag ramlade mot asfalt direkt, säger Malin till Efterlyst.

När Malin ligger på marken kommer ytterligare några tjejer fram och sparkar på henne. 

Mobbningen pågår fortfarande men Malin vill inte låta sig knäckas. Genom att vara med i Efterlyst vill hon hjälpa polisen att få kontakt med de vittnen som försökte stoppa misshandeln.

Efterlyst sänds på TV3 i kväll med start 21.00.

/
TV3
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!