Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Kvinnor dödshotade och skickade inälvor till polis

- 26/11/2012, 22:20 -
Två kvinnor trakasserade en polis.

Två kvinnor trakasserade en polis.

JANERIK HENRIKSSON / SCANPIX

Ett polisingripande blev för mycket för två kvinnor. Det som började med practical jokes slutade med dödshot mot en enskild polismans familj.

PITEÅ. Det var under stadsfestivalen Piteå dansar och ler som allting började. Då gjordes ett ingripande mot två kvinnor, 18 och 19 år gamla. Men i stället för att låta det vara ville kvinnorna hämnas och valde ut en enskild polis, skriver Piteå-Tidningen.

Enligt åtalet ska kvinnorna ha börjat följa efter polisen och utsatt honom för olika typer av practical jokes. De ska även ha klottrat förolämpningar på polishuset.

Gick längre och längre

Men det räckte inte för kvinnorna som hela tiden gick ett steg längre.

Enligt åklagaren i fallet ska det ha gått så långt att kvinnorna skickade dödshot till polisen, men också hans sambo och deras barn. Det ska ha ringt runt 100 telefonsamtal till familjen. 

Men värst av allt ska de även ha köpt och skickat djurinälvor till huset där polisen och hans familj bor, skriver Piteå-Tidningen.