Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Överraskning av det äckligare slaget - örontops i pizzan

Ett par i Blekinge fick en inbakad örontops med sin pizza.

Ett par i Blekinge fick en inbakad örontops med sin pizza.

Pontus Lundahl / SCANPIX

Nyheter | 07/12/2012 14:52

Ett par på en pizzeria i Blekinge fick igår en överraskning av det äckligare slaget. När mannen skulle äta upp sin sista bit, fann han en bomullstops på pizzan.

BLEKINGE. Pizzan är en maträtt som uppskattas världen över. Trots synpunkter om dess eventuella onyttigheter, finns det få människor som inte avnjuter en varm, nybakad pizza. 

Då kanske det vore rena mardrömmen om man finner något så äckligt som en (använd?) bomullstops i pizzan.

Detta blev verklighet för ett par som på torsdagen beställde en pizza att dela på, från den sedvanliga pizzerian. Till sin stora överraskning fann mannen att en tops låg inbakad i hans sista bit, enligt Sydöstran.

Han förklarar nu i efterhand att han tyckte att pizzan smakade konstigt från första tuggan, men brydde sig inte så mycket om det utan fortsatte äta vidare. Han förstod senare mot slutet, när han gjorde det märkliga fyndet, var den konstiga smaken kom ifrån.

– Jag trodde först det var en paprikabit. När jag kände efter och drog ut en tops ur munnen höll jag på att spy, säger han till Sydöstran.

Ägaren till pizzerian var själv mycket förvånad över incidenten, enligt Sydöstran

Pizzerian anmäldes till Miljöförbundet som omgående gjorde en kontroll av pizzerian, men kunde dock inte finna några bomullstopsar i lokalen. Hittas inga bevis kommer Miljöförbundet inte kunna föra ärendet vidare.