Söndag 28 Nov
Stockholm

Hittade nagel i cheeseburgaren

1 av 3
2 av 3
En cheeseburgare från McDonald's - denna utan lösnagel.
3 av 3
En cheeseburgare från McDonald's - denna utan lösnagel. Foto: Svenska Dagbladet

Det var i helgen Edvin Dervovic besökte McDonald's och fann en lösnagel i dotterns cheeseburgare. Till Nyheter24 säger McDonald's att det är ytterst ovanligt.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
McDonald's berättar:

Vår populära Cheeseburgare med 100 % rent nötkött, lök, gurka, senap, ketchup och en skiva ost – serveras med ett varmt nyrostat bröd.

SKÅNE. Det vara bara några veckor sedan Nyheter24 skrev om en fjäder som var kvar i en "Hot Wing", en kycklingrätt som serveras på McDonald's. 

Nu har det hänt igen - fast istället för en oplockad fjäder var det en lösnagel som Edvin Dervovic bet tag i, skriver Hallandsposten.

Trots upptäcken verkar han förstående:

– Jag förstår att det kan hända, men har man lösnaglar ska man inte jobba i köket utan handskar, säger han till Hallandsposten.

Bilden blev snabbt viral och lades även upp - något parodiserad - på McDonald's egen Facebooksida

"McNail & Company - I was lovin' it"

Hur hamnade nageln i burgaren?

Patric Jernberg, är driftansvarig för de sex McDonald’s restauranger i Halland som drivs av samma franchisetagare. Han säger till Nyheter24 att det inte alls är vanligt att liknande händelser sker. 

– Jag har jobbat 29 år på McDonald’s och inte varit med om detta tidigare. Vi gör alltid vårt yttersta för att gästen ska vara nöjd med sitt besök på våra restauranger och kommer ofta överens direkt med gästen.

Just nu undersöker man exakt vad det är som hänt - hur lösnageln hamnade i en cheeseburgare.

– I det här fallet är det viktigaste för oss nu att reda ut vad som kan ha inträffat, matsäkerhet är vår allra viktigaste prioritering och det är absolut förbjudet för våra medarbetare att använda lösnaglar. Om något har gått fel är det såklart ytterst beklagligt och oacceptabelt, säger Patric Jernberg.

Kommentera
Kopiera länk
Dela