- Foto: Facebook / Faksimil / Privat / Montage

CDON: "Betala oss senast år 3800"

Om några hundra år måste David Roskvist betala de tevespel och cd-skivor han beställt från sajten CDON. I alla fall om man ska tro den följesedel som damp ner i brevlådan.


Företag på Facebook

Det var i helgen Edvin Dervovic besökte McDonald's och fann en lösnagel i dotterns cheeseburgare. Bilden blev snabbt viral och spred sig till McDonald's egen Facebooksida där företaget var snabba att kommentera det inträffade.

Läs mer om det här.

– Jag tyckte det var en ganska kul grej så jag lade upp bilden på Facebook, säger David Roskvist till Nyheter24, om den bild som i nuläget nått drygt 30 000 likes. 

Följesedeln bad nämligen om betalning för de cd-skivor och tevespel David Roskvist köpt - senast den första januari år 3800. 

– Men jag fick en ny faktura sen med rätt datum, så ja jag ska betala för det jag köpt, säger han.

Fick ingen ursäkt

CDON svarade själv under bilden med kommentaren:

"Tyvärr har det skickats ut en del felaktiga följesedlar i samband med ett systembyte hos oss. Vi beklagar detta. Vänlig notera dock att detta endast avser en följesedeln, fakturan skickas till dig, och de andra berörda kunderna, separat."

David Roskvist fick inte en personlig ursäkt av CDON, någonting han inte bryr sig speciellt mycket om heller. Dock tycker han det är bra att det går att komma i snabb kontakt med företag via sociala medier på det här sättet.

– Jag hade aldrig satt mig ner och skrivit ett brev, men det blev enkelt via Facebook, säger han. 

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!