En analplugg i glas kanske?
1 av 3
En analplugg i glas kanske?
Tack mamma.
2 av 3
Tack mamma. - Foto: Scanpix
Den där tröjan som du fick av mormor kan komma att skänka dig en hel del njutning.
3 av 3
Den där tröjan som du fick av mormor kan komma att skänka dig en hel del njutning.

Här kan du byta in mormors tröja mot en sprillans ny dildo

Gillade du inte dina julklappar så värst mycket? Nu kan du byta dem mot något betydligt mer upphetsande. Nyheter24 har pratat med Tobias Lundqvist som sprider njutning i jul.


Fler sätt att samla in pengar

Erik Vocke samlar med sin hustru Katherine in pengar till behövande Pitbulls – med hjälp av strippor. 

Läs artikeln här.

När bröderna Tobias och Christoffer Lundqvist fick julklappar som de inte var helt nöjda med väcktes idén om att kunna byta klapparna mot något annat. 

Passande nog driver bröderna Lundqvist till vardags "Oliver & Eva", en butik för sexleksaker. De bestämde sig därför för att ta saken i egna händer. En dag senare var kampanjen "Det stora julklappsbytet 2013igång

– Det var inte så glada miner när vi satt och jobbade vid jullunchen, men det var för en god sak så det accepterades ändå, säger Tobias Lundqvist till Nyheter24 och berättar att planen är att sälja varorna de får in och skänka pengarna till välgörenhet. Han tillägger:

– På så sätt kan vi sprida glädje och njutning i jul. 

Hur går bytet till?

– Om man vill byta sin julklapp skickar man in en bild till oss på det man fått. Sedan svarar vi genom att erbjuda en sexleksak i utbyte. Ju finare julklapp desto finare byte. Därefter kan man bestämma om man vill genomföra bytet eller inte.

Var ska ni göra med alla oönskade julklappar?

– De kommer att säljas på Tradera och all vinst kommer skänkas till Röda Korset.

Vad kan man få för sina klappar?

– Varje julklapp kommer bedömas individuellt men om du vill bli av med den där fruktansvärda Kosta Boda-vasen som svärfar gav dig så kan du säkert få en handblåst glasdildo i byte. Den färgglada tröjan som mormor har stickat erbjuder vi ett par lika färgglada knipkulor för. Den nya Fast and the Furious-DVD:n får du kanske byta mot en minivibrator. Vi får helt enkelt se vad vi får in för julklappar och göra en rättvis bedömning efter det, säger Tobias Lundqvist.

Vad fick du själv i år som du gärna byter bort?

– Vårt lager innehåller fler sexleksaker än någon skulle hinna använda under en livstid så jag fortsätter nog mysa runt i mina sprillans nya pyjamasbyxor som jag fick (tack mamma).

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!