Jan Malmsjö sa att han ville prova kokain.
1 av 3
Jan Malmsjö sa att han ville prova kokain. - Foto: SCANPIX / Bertil Ericson / SCANPIX
Michael Garderud har tidigare utmålats som Sveriges mest kränkta man.
2 av 3
Michael Garderud har tidigare utmålats som Sveriges mest kränkta man. - Foto: Printscreen Dodsmaskinen
Tidigare har han bland annat varit arg på de så kallade "horkarlsmynten".
3 av 3
Tidigare har han bland annat varit arg på de så kallade "horkarlsmynten". - Foto: Jens Ökvist / SCANPIX SWEDEN

"Sveriges mest kränkte man" vill få bort Jan Malmsjö från nyår

"För att se tolvslaget ringas in av en gammal gubbe som vill ha ett "Gott nytt kokain" känns inte bra alls. Byt ut!"


Mer om Michael:

Läs mer om Michael här.

Ni kommer kanske ihåg Michael Garderud? Ni vet han som kallades för "mannen som kränktes för mycket" efter att hans ivriga och ständiga klagomål i media.

Nu har han hittat något nytt som han är besviken på. Efter tutande asfaltsläggarevattenpölar och "horkarlsmynten" är det nämligen dags för – Jan Malmsjö

Det är efter att Malmsjö sa till Expressen att han var sugen på att testa kokain som Michael blivit arg – och därför har han nu startat en Facebookgrupp för att få bort den populäre skådespelaren från nyårskvällens aktiviteter på Skansen, där Malmsjö traditionsenligt håller tal.

"Vill inte gnälla"

"För att se tolvslaget ringas in av en gammal gubbe som vill ha ett "Gott nytt kokain" känns inte bra alls. Byt ut!" skriver han själv.

– I det här fallet är han en offentlig person och då ska man vara försiktig med vad man säger även om man heter Jan Malmsjö och är 81 år gammal, säger Michael till Nyheter24 och fortsätter:

– Jag vill inte gnälla och få "den kränkte mannen-stämpeln" på mig igen.

Tar avstånd från droger

Själv tycker han att den tidigare stämpeln är rätt uppblåst och att den lista som Kawa Zolfagary satte ihop 2012 handlade om saker som hade samlats ihop "under tio års tid".

I det här fallet säger han att gruppen än så länge bara fått spridning bland hans vänner på Facebook och att det hela handlar om hans kraftiga motstånd mot droger.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Han är TV4-profilen Johan Macéus kända son

Karlskrona: Polisen rapporterar om brand

"Larm om brand, Rödeby.", skriver polisen på sin hemsida.

Största guldstöten i Kanada nära klaras upp

Kanadas polis är nära att lösa den största guldstölden i landets historia. 6 600 guldtackor stals vid kuppen. Flera personer har gripits och väntar åtal.

Kreml: Ukraina-hjälp från USA förändrar inget

Nytt bistånd från USA till Ukraina kommer inte att förändra dynamiken på slagfältet, hävdar Ryssland. Uttalandet kommer i samband med att USA:s kongress förbereder sig för en avgörande omröstning under helgen om långvarig militär finansiering till Ukraina.

Meteoritjägare överklagar till Högsta domstolen

Geologerna Anders Zetterqvist och Andreas Forsberg som i hovrätten förlorade den uppmärksammade tvisten om en meteorit som landade utanför Enköping i november 2020 överklagar till Högsta domstolen.

Nordeas stora förändring – så påverkas du: "Genomsyrar allt"

Sverige har större problem än grannländerna med vågen av bankbedrägerier, enligt Nordea-chefen Frank Vang-Jensen. Man ska vara väldigt försiktig och skeptisk, säger han om hur utsatta grupper ska skydda sig.