Måndag 26 Sep
Stockholm

Nyheter24 finns nu på SocialaNyheter.se

Håll koll på vilka nyheter som är hetast just nu.
1 av 2
Håll koll på vilka nyheter som är hetast just nu. Foto: Faksimil: www.socialanyheter.se
– De flesta saker jag bygger upp gör jag för att det är roligt och för att jag själv behöver det, säger Ted Valentin till Nyheter24.
2 av 2
– De flesta saker jag bygger upp gör jag för att det är roligt och för att jag själv behöver det, säger Ted Valentin till Nyheter24. Foto: Egen bild

Nyheter24 finns från och med nu med på sidan SocialaNyheter.se. Där kan man se vilka nyheter som just nu är hetast på internet.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Driver flera sidor

Ted Valentin har skapat flera sidor som bygger på popularitet på sociala medier.

På popularahotell.se kan du ta reda på de bästa hotellen och på popularacafeer.se kan du surfa in på om du vill kolla vilket café som är populärast just nu.

Webbutvecklaren och entreprenören Ted Valentin ville skapa en sida där man snabbt kunde uppdatera sig om vilka nyheter som är hetast för tillfället. Därför startade han hemsidan SocialaNyheter.se.

Mäter delningar

– De flesta sajter bygger jag för att det är roligt och för att jag själv behöver det, poängen med SocialaNyheter.se är att man snabbt får en överblick om vilka nyheter som är hetast just nu, säger Ted Valentin till Nyheter24.

SocialaNyheter.se mäter vilka nyheter som delas mest på Facebook och Twitter och länkar sedan till artiklarna. Just nu används sidan mest av journalister och människor som jobbar i nyhetsbranschen men Ted Valentin vill att sidan ska användas av alla.

"Perfekt för att hålla koll"

– Det som delas mycket på sociala medier är ju det folk vill prata om, då är SocialaNyheter.se bra eftersom man får en överblick över vilka som är de hetaste nyheterna just nu, säger Ted och fortsätter:

– Jag har ju skapat sidan för mig själv. Jag läser kanske en tidning om dagen och då är socialanyheter.se perfekt för att ha koll på vad andra tidningar skriver om som jag hade missat annars. Målsättningen är ju att ge folk en enkel ingång till nyhetsflödet och kanske ha den som startsida.

Så om du vill hålla koll på nyhetsflödet kan det kanske vara en bra idé att kolla in www.SocialaNyheter.se.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.