Joanna Fingal, modechef, och Josefin Dahlberg, chefredaktör på Modette.
1 av 4
Joanna Fingal, modechef, och Josefin Dahlberg, chefredaktör på Modette.
Sajten är luftig och fräsch, med många stora bloggare.
2 av 4
Sajten är luftig och fräsch, med många stora bloggare.
Förutom mode skriver Modette även mycket om skönhet
3 av 4
Förutom mode skriver Modette även mycket om skönhet
Modettes mål är att bli Sveriges bästa modesajt
4 av 4
Modettes mål är att bli Sveriges bästa modesajt

Modette storsatsar – lanserar ny sajt

Äntligen har det blivit dags för Nyheter24-gruppens modesajt Modette att lanserat en helt ny sajt.


I vintras rekryterades Josefin Dahlberg och Joanna Fingal till Nyheter24-gruppens sajt Modette som chefredaktör respektive modechef. I och med det bestämde man sig också för att nylansera Modette, och första steget var att göra om sajten.

– Vår nya sajt känns uppdaterad, trendig och stilren. Vi har valt att satsa på stora bilder, en stilren design och framförallt en mobilanpassad design. Allt för att ge våra besökare en så fräsch och lättnavigerad upplevelse som möjligt, säger Rebecca Hedberg, teknisk projektledare på Nyheter24-Gruppen. 

Modette 2.0

Modette har också valt att satsa på helt nya format och framöver kommer vi till exempel kunna se webb-teve, podcasts och intervjuer.

– I vår gör vi en stor redaktionell satsning på Modette. Vi kommer att spela in flera nya webb-teve program, både i vår egna teve-studio men också hemma hos kända modeprofiler. Vi engagerar och uppdaterar våra besökare med snabba, inspirerande tips inom mode, skönhet och hälsa. Vår vision är att bli Sveriges bästa modesajt, säger Josefin Dahlberg. 

Vad tycker du om den nya sajten? Svara här så har du chansen att vinna fina goodiebags från Modette!

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Två gripna för mordförsök i Bredäng

Norrmän hamstrar ägg i Sverige

Det råder äggbrist i Norge – och många korsar därför gränsen för att ladda upp inför påsken. De frågar direkt när de kommer in: "Har ni ägg?", säger Patrik Zäll, butikschef för Nordby Supermarket.

Så kan kriget fortsätta trots fördömanden

Världssamfundet har satt ned foten om en vapenvila, åtminstone på pappret. Säkerhetsrådets krav lämnar tolkningsutrymme och har åsidosatts förr. Israel fortsätter att bomba Gazaremsan.

Japan återupptar Unrwa-stöd

Japan är i färd med att återuppta sitt stöd till FN:s krisdrabbade hjälporganisation för palestinska flyktingar, Unrwa – som koordinerar närapå alla hjälpsändningar till Gaza – meddelar landets regering.

Påven kysste kvinnliga interners fötter

Påve Franciskus markerade i år skärtorsdagens ankomst genom att tvätta och kyssa tolv kvinnliga interners fötter i ett fängelse utanför Rom.

Lite uppåt i Asien

1 timme sedan
Det var omkring en halv procent upp för ledande börsindex i Japan och Kina i fredagens inledande handel, en dag då börsen i Hongkong har helgstängt.