Man utsatt för dråpförsök

Mannen knivskars efer ett lägenhetsbråk i Angered.


GÖTEBORG. Det var strax efter fyra på lördagseftermiddagen som polis fick in ett larm om ett lägenhetsbråk. I lägenheten på Eriksbo Västergärde befann sig fyra berusade personer när polispatrullen anlände.

En av personerna, en 60-årig man, var knivskuren i bröstet och fördes i ambulans till Östra sjukhuset.

Nu har man spärrat av lägenheten och två kvinnor samt en man har tagits in till förhör. Händelsen rubriceras som mordförsök, skriver GP.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Oväntat liten ökning av tysk arbetslöshet

FI: Banker dåliga på hållbart sparande

Investeringsrådgivare är dåliga på att hjälpa kunder som vill spara hållbart, anser Finansinspektionen (FI). Alla banker och företag som granskats uppvisar brister. De behöver informera på ett enkelt sätt, säger Axel Engström på Finansinspektionen om rådgivarna.

Ett år i fångenskap för amerikansk reporter

Wall Street Journals reporter Evan Gershkovich har suttit ett år i ryskt förvar. I veckan förlängdes hans häktning för femte gången. För familjen hemma i USA fortsätter mardrömmen.

Två åtalas för sju år gammalt mord

Våren 2017 sköts en man i 40-årsåldern ihjäl på en parkeringsplats i Uppsala. Nu åtalas två män för det sju år gamla mordet.

Även föräldrarna i ättiksfallet överklagar

Föräldrarna till den ättiksförgiftade flickan i Eslöv dömdes till åtta års fängelse. Båda har nu överklagat domen, enligt Lunds tingsrätt.

Börsen öppnar nedåt

Stockholmsbörsen inleder skärtorsdagens handel svagt nedåt. OMXS-index har efter fem minuter backat 0,1 procent.