Torsdag 13 Maj
Stockholm

Ex-rattfyllerist ville tacka polisen – överraskade med bullar vid trafikkontroll

1 av 3
Mannen kom från ingenstans och gav nybakta lussebullar till Polisen.
2 av 3
Mannen kom från ingenstans och gav nybakta lussebullar till Polisen. Foto: FOTOGRAFERNA HOLMBERG
Polisen tackar mannen på Facebook.
3 av 3
Polisen tackar mannen på Facebook. Foto: Facebook

Mitt under polisens trafikkontroll hände något oväntat. En man kom förbi med lussebullar till de överraskade poliserna. Anledningen? Han ville tacka dem.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

På sin Facebooksida berättar Polisen Haninge om en fin händelse som inträffade under måndagen när de hade trafikkontroll.

– Mitt under trafikkontrollen kom en man och gav oss lussebullar, skriver de. 

Polisen blev överraskade och förstod inte hur det kom sig att han tyckte att just de skulle ha lussebullar. Men bullar fick de hur som helst.

Själv blivit stoppad

Det visade sig att mannen några år tidigare blivit stoppad i en trafikkontroll och blåst positivt på exakt samma ställe. 

– Han fick åka med till polisstationen där han blev rapporterad för rattfylleri och blev av med körkortet. 

Ville ge tillbaka

När mannen nu såg polisens trafikkontroll bestämde han sig för att ge något tillbaka. Han gick in på ett närliggande bageri och köpt bullarna som han sedan gav till poliserna. 

– Anledningen var att han idag har en familj, ett jobb han gillar och ett körkort han håller hårt i, skriver polisen och berättar att mannen sagt att de varit en stor del i att han har det han har i dagsläget.

Haningepolisen avslutar med att tacka mannen för fikat och berättelsen. Dessutom ger han dem motivationen att fortsätta sitt trafiksäkerhetsarbete, skriver de

Kommentera
Kopiera länk
Dela