Stoppade rånare med filmjölk

Enligt ett vittne ska en taxichaufför, i ett försök att stoppa rånarna, ha kastat filmjölk efter dem.


Strax innan nio på tisdagskvällen rånades en butik i Hallonbergen nordväst om Stockholm av två beväpnade män. Ingen skadades men de två mörkt klädda männen kom över en okänd summa kontanter.

Enligt ett vittne ska en taxichaufför, i ett försök att stoppa rånarna, ha kastat filmjölk efter dem. Han ska enligt vittnet ha blivit förbannad, gripit tag i ett filmjölkspaket och träffat rånarna i huvudet.

– Så nu söker vi givetvis den här taxichauffören eller andra som kan ha sett något, för att se om det här är en sann uppgift eller inte, säger Towe Hägg vid Stockholmspolisen.

I närheten av butiken har polisen funnit en plastpåse med hundrakronorssedlar i och från den platsen har hundförare börjat spåra.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Amerikansk telejätte klår förväntningar

En skadad i explosion i Helsingborg

Något har detonerat i ett trapphus i Helsingborg. En person har skadats, skriver polisen på sin hemsida.

Explosion i trapphus – en skadad

Polis och ambulans till ett flerfamiljshus i Helsingborg, efter ett larm om detonation i ett trapphus.

Man häktad för knivattacken i Västerås

En man i 30-årsåldern har häktats på sannolika skäl misstänkt för fyra mordförsök efter knivattacken i Västerås i fredags, rapporterar flera medier.

Klart: Vattenfall säljer halva vindkraftsparken

Den statliga energikoncernen Vattenfall har sålt 49 procent av aktierna i de tyska vindkraftprojekten Nordlicht 1 och 2 till den tyska kemijätten Basf. Priset på aktierna är inte känt. Men det handlar om en miljardaffär.

Högt elpris när vinden mojnar och reaktorer står

Elpriset har de senaste dagarna lyft till de högsta nivåerna på länge. Mycket kärnkraft på årlig revision och svaga vindar gör att Sverige tidvis importerar el.