Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

"Har alltid velat slicka dig" – läs regissörens grisiga erbjudande till skådespelerskan

Jobberbjudandet innehöll osmakligt förslag.
1 av 3

Jobberbjudandet innehöll osmakligt förslag.

tt bild/faksimil facebook

Josefin Ljungman har synts i bland annat "Himlen är oskyldigt blå"
2 av 3

Josefin Ljungman har synts i bland annat "Himlen är oskyldigt blå"

tt bild

Facebookinlägget.
3 av 3

Facebookinlägget.

faksimil facebook

Nyheter | 28/04/2015 17:05

Kända skådespelerskan fick jobberbjudande i ett osmakligt Facebookmeddelande.

Skådespelarskan Josefin Ljungman, 33, känner många igen från bland annat "Himlen är oskyldigt blå" och "Mig älskar ingen". Under måndagen la hon upp en bild på ett Facebookmeddelande där hon blivit erbjuden jobb av en regissör.

"Jag har alltid velat slicka dig"

I Facebookmeddelandet erbjöds Josefin en roll i en film, och regissören beskriver kort vad filmen kommer att gå ut på. Men han avslutar meddelandet med en parentes: "Jag har alltid velat slicka dig. Helst bakifrån. 69:an. Och då syns du ju verkligen inte".

Men Josefin Ljungman hämnades – genom att lägga upp meddelandet offentligt på Facebook. "Något tips om hur han ska lösa regibiten från sin plats där bak - via monitor kanske?", skriver hon i inlägget

Bild: Faksimil Facebook

Men enligt Ljungman är det här inte något ovanligt.

– Jag vet i alla fall en tjej till som har fått samma brev. Nu är jag 33 år och har varit med om jättemycket sådant här, men vad händer om han kontaktar en yngre tjej som inte har samma stöd runt sig? Det är inte alltid lätt eller självklart att våga säga nej om man är ny eller vill få in en fot i branschen, säger Josefin Ljungman till Expressen.