Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Kids kraschade lyxvåningsvisning på Östermalm – hade fest

- 05/06/2015, 07:29
Ett udda valt ställe att ha fest.
1 av 4

Ett udda valt ställe att ha fest.

TT

Skedde under visning. Obs, genrebild.
2 av 4

Skedde under visning. Obs, genrebild.

JANERIK HENRIKSSON / TT

Polis kom till platsen.
3 av 4

Polis kom till platsen.

TT NYHETSBYRÅN

Polisens händelserapport.
4 av 4

Polisens händelserapport.

Twitter

Frågan är väl om det höjer värdet?

Ska man sälja sin lyxiga lägenhet och har en första visning är kanske inte ordet "fest" det första man tänker på. Men ibland går det liksom inte att göra så mycket åt saken. Lite som när en exklusiv lägenhet på Östermalm skulle visas upp under torsdagen och ett gäng ungdomar kraschade det hela.


Till Expressen säger en granne att sex-sju ungdomar som såg ut som att de var "medlemmar i Army of Lovers" tog sig in i lägenheten under visningen.

– Det skulle ätas pizza i soffan. En ölburk öppnades, en chipspåse öppnades. En kille i fåtöljen drog fram ett brädspel med pjäser, han skulle spela, säger grannen till tidningen.

Bild: TT

Ett par andra i sällskapet ska ha gått in i köket och lagat sig en omelett. Vilket ju oavsett sammanhang är en lite konstig grej att göra på en fest. Enligt Expressen ska ett musikkollektiv ha tagit på sig ansvaret för det hela, men ingen greps på platsen då ungdomarna hann avvika innan polisen kom fram – men de är ändå misstänkta för hemfridsbrott.

– Det finns uppgifter att gå på. Det finns bilar, och det finns bilder, sa stationsbefälet på Norrrmalmspolisen till Expressen.

Samtidigt verkar lägenhetsinnehavaren ta det hela med ro. Han säger till Expressen att det inte var en så stor grej och har inspekterat lägenheten så att ingenting kom till skada.

– Det är inget politiskt. Det är inget som saknas, inget förstört och de var inte aggressiva, säger han till Expressen.