Så får du ligg i sommar

- 19/06/2015, 19:13 -
Att bjuda på sig själv är inte så dumt.

Att bjuda på sig själv är inte så dumt.

TT.

En undersökning visar de viktigaste egenskaperna hos en tillfällig sexpartner.

Yougov har på uppdrag av Metro gjort en panelundersökning där singlar fått svara på vilka egenskaper som är viktigast hos en sexpartner.

Raggningsrepliker och mycket pengar i plånboken går bort. Att vara trevlig är däremot något som panelen tycker är viktigt.

Bjud på dig själv

Relationsexperten Charlotte Sander säger till Metro att det är viktigt att våga vara öppen och socialisera. Något som hon menar att vi lättare gör på sommaren.

– Det enda ”knep” du kan behöva ta till är att våga bjuda lite mer på din egen personlighet, säger hon.

"Många förhållanden börjar med tillfälliga förbindelser"

Att det kan finnas en chans att personen kan tänkas vilja inleda en relation med dig i framtiden värderas högt. 23 procent av männen och 28 procent av kvinnorna tyckte detta var en av de tre viktigaste egenskaperna.

– Många förhållanden börjar just med tillfälliga förbindelser, det kanske är så att man går in ganska löst och så visar det sig att ”wow, det här var precis det jag letade efter”, säger Charlotte Sander till Metro.

Bland de äldre personerna i panelen är fylla inte populärt. Nästan var tredje person av de över 55 år rankade att personen var nykter som bland det viktigaste.