Att bjuda på sig själv är inte så dumt.
Att bjuda på sig själv är inte så dumt. - Foto: TT.

Så får du ligg i sommar

En undersökning visar de viktigaste egenskaperna hos en tillfällig sexpartner.


Yougov har på uppdrag av Metro gjort en panelundersökning där singlar fått svara på vilka egenskaper som är viktigast hos en sexpartner.

Raggningsrepliker och mycket pengar i plånboken går bort. Att vara trevlig är däremot något som panelen tycker är viktigt.

Bjud på dig själv

Relationsexperten Charlotte Sander säger till Metro att det är viktigt att våga vara öppen och socialisera. Något som hon menar att vi lättare gör på sommaren.

– Det enda ”knep” du kan behöva ta till är att våga bjuda lite mer på din egen personlighet, säger hon.

"Många förhållanden börjar med tillfälliga förbindelser"

Att det kan finnas en chans att personen kan tänkas vilja inleda en relation med dig i framtiden värderas högt. 23 procent av männen och 28 procent av kvinnorna tyckte detta var en av de tre viktigaste egenskaperna.

– Många förhållanden börjar just med tillfälliga förbindelser, det kanske är så att man går in ganska löst och så visar det sig att ”wow, det här var precis det jag letade efter”, säger Charlotte Sander till Metro.

Bland de äldre personerna i panelen är fylla inte populärt. Nästan var tredje person av de över 55 år rankade att personen var nykter som bland det viktigaste.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Costcos brakförlust – så mycket gick de back 2023

Föräldrar åtalas – stängde in barn i källare

Ett föräldrapar i Halmstad åtalas för olaga frihetsberövande av sina barn. Enligt misstanken ska de ha stängt in barnen i en mörk källare, och pappan är också misstänkt för flera fall av misshandel.

223 miljoner till regionerna för fler AT-läkare

Regionerna får 223 miljoner kronor för att utöka antalet AT-läkare för att kunna säkerställa kompetensförsörjningen, meddelar regeringen i ett pressmeddelande.

Rusning efter vapenlicenser oroar palestinier

Kriget mot Hamas har lett till en rusning efter vapenlicenser bland vanliga israeler. Medborgarna känner sig säkra när de kan "neutralisera beväpnade terrorister", hävdar säkerhetsminister Itamar Ben-Gvir. Men bland palestinier i Israel ökar oron.

MP: Höj reduktionsplikten och inför vägskatt

MP vill återinföra reduktionsplikten men inte låta den påverka priset vid pump. Istället vill partiet bekosta den med en slags vägskatt som främst ska tas ut på bilkörning i städer.

USA: Vi låter inte Ukraina falla

Trots oenigheten i kongressen bedyrar USA:s försvarsminister Lloyd Austin att man inte kommer att överge Ukraina.