Mattias Karlsson var ersättare för Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson när Åkesson var sjukskriven.
1 av 4
Mattias Karlsson var ersättare för Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson när Åkesson var sjukskriven. - Foto: tt bild
OBS! Genrebild.
2 av 4
OBS! Genrebild. - Foto: TT
Han satt i en bil som nästan krockade med en motorcyklist i olyckan.
3 av 4
Han satt i en bil som nästan krockade med en motorcyklist i olyckan. - Foto: Tomas Oneborg / SvD / TT
SD.
4 av 4
SD. - Foto: tt bild

SD-topp inblandad i trafikolycka med MC

Två motorcyklister kraschade.


Under lördagseftermiddagen inträffade en trafikolycka på riksvägen 23 i höjd med Braås, skriver Svt Småland. Två motorcyklar ska ha kolliderat och en av förarna fick föras till Växsjö lasarett.

SD-toppen Mattias Karlsson ska ha suttit i en bil som närapå körde över en av förarna i kollisionen, skriver han i ett inlägg på Facebook. Han tackar föraren och skriver "Med ett mindre rådligt agerande hade personen sannolikt varit död nu, kanske vi och barnen också."


/
MC
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Stämmer tobaksjätte för vitt snusberoende

Så många regioner har krigsplacerat läkare

Alla Sveriges regioner utom fem har krigsplacerat läkare, visar en kartläggning som tidningen Sjukhusläkaren gjort. Hur många läkare det rör sig om är hemligstämplat.

Kvinna i 40-årsåldern död – blev påkörd av tåg

En kvinna i 40-årsåldern avled på onsdagskvällen efter att ha blivit påkörd av ett tåg vid järnvägsstationen i Frövi norr om Örebro, skriver Nerikes Allehanda.

FI utreder misstänkt nakenblankning

Finansinspektionen (FI) misstänker att det nederländska handelsbolaget Market Wizard BV har brutit mot marknadsregler som förbjuder så kallad nakenblankning. En undersökning har inletts, skriver FI i ett pressmeddelande.

Man hittad död – polisen misstänker mord

En man i 30-årsåldern hittades på onsdagen död utomhus i ett område i Katrineholm. Omständigheterna gör att händelsen utreds som ett misstänkt mord, uppger polisen.

Putin: F-16-plan kan attackeras i andra länder

F-16-plan som är tänkta att används av Ukraina mot Ryssland kan attackeras av ryska styrkor, även om de står vid Natos flygbaser i andra länder. Det säger Rysslands president Vladimir Putin enligt den statliga nyhetsbyrån Tass, rapporterar internationella medier.