Nicole Rydén.
1 av 2
Nicole Rydén. - Foto: Privat
När de åt på en hamburgerrestaurang började de tre unga killarna att håna en storvuxen man.
2 av 2
När de åt på en hamburgerrestaurang började de tre unga killarna att håna en storvuxen man. - Foto: TT

Nicole hörde mobbarna håna tjock man – hällde vatten på dem

Nicole Rydén såg en tjock man hånas av tre unga killar på restaurangen och kunde inte låta blir att reagerar. Hon sprang efter killarna och hällde vatten på dem.


Nicole Rydén var på en hamburgerkedja och käkade när tre unga killar spred riktigt dålig dålig stämning. En man som Rydén beskriver som "storväxt eller tjock" satt och åt burgare och killarna började att håna och helt öppet "smygfota" mannen.

– De ska liksom imponera på varandra så de sitter och kommenterar och jag ser minen på han som äter och det gör ont i mitt hjärta, säger Rydén till Nyheter24.

När killarna gick därifrån tog hon sitt vatten och sprang efter killgänget och tömde vattnet över en av dem.

Hon berättar att hon valde att inte ställa till en scen inne på restaurangen utan att istället agera när gänget lämnat stället. Dels för att inte göra mannen generad och dels för att inte bli tillsagd av personalen.

– Jag valde att springa ikapp killarna och öste mitt vatten över ena killen och gav dem mitt namn och nummer så deras mammor kan ringa till mig, säger hon.


Bildkälla

Rydén beskriver sig själv som en person som hellre överreagerar än inte reagerar och hon tycker att barn ska få känna av om de gjort fel.

– Jag tror att sådana här barn, eller människor, men främst barn, behöver få sig en näsbränna på plats så att de får en känsla av vad som händer, säger hon.

/
/
Senaste nytt

Värnamo: Polisen rapporterar om trafikolycka

Sju döda i attacker mot Hizbollah

Sju Hizbollah-medlemmar uppges ha dödats i två separata attacker i södra Libanon.

Gamla gruvor kan bli batterier

Suget efter förnybar energi är stort för att klara klimatomställningen. Men när solen inte skiner och vinden inte blåser behövs sätt att lagra energin – och det har fått företag att vända blicken mot underjorden.

Polisen i Stockholm rapporterar om ordningslagen

"En grupp av individer har hållit upp spärrarna och även knutit upp dessa med snören vid en tunnelbanestation i Midsommarkransen.", skriver polisen på sin hemsida.

Man på äldreboende död efter fall från fönster

En man i 80-årsåldern har avlidit sedan han på okänt sätt tagit sig ut genom ett fönster på ett äldreboende i Eda kommun, skriver SVT Nyheter Värmland.

Kung Harald har fått en tillfällig pacemaker

Norges kung Harald har fått en tillfällig pacemaker inopererad på sjukhuset på ön Langkawi i Malaysia, skriver det norska kungahuset i en uppdatering.