Puma Swede berättar om festerna på Kommunals lyxkrog Metropol Palais.
1 av 4
Puma Swede berättar om festerna på Kommunals lyxkrog Metropol Palais. - Foto: tt bild/instagram
Metropol Palais.
2 av 4
Metropol Palais. - Foto: tt bild
Gammal bild på Puma Swede.
3 av 4
Gammal bild på Puma Swede. - Foto: https://instagram.com/thepumaswede/
Metropol Palais.
4 av 4
Metropol Palais. - Foto: tt bild

Svenska porrstjärnan Puma Swede berättar om showerna

Puma Swede dansade naken på bordet på lyxkrogen med kopplingar till fackförbundet Kommunal.


Skandalerna kring fackförbundet Kommunal tar inte slut. Senast i raden har Aftonbladet avslöjat att porrsttärnan Puma Swede har uppträtt på krogen Metropol Palais som drivs av Kommunal.

Fackförbundet har en policy mot pornografi men trots det så deltog den svenska porrstjärnan på två fester. Johanna ”Puma Swede” Jussiniemi uppträdde två gånger på krogen, i september och oktober 2015.

– En som jobbar med Bubbles and Brunch frågade mig när jag skulle vara i Sverige nästa gång, och det visade sig att jag skulle vara det i samband med det här eventet. De frågade om jag ville vara med, och det är klart att jag ville. Är det fest så är det fest! säger Jussiniemi till Aftonbladet.

Puma Swede var med på eventet och uppträdde och sålde dildos. Att hon var där verkade vara okej, även om hon inte fick göra en live-show med dildo, vilket hon gärna ville.

– Jag fick egentligen inte så många instruktioner om vad jag skulle göra, det var mest saker som jag inte fick göra. Jag kom in på scen buren på en tron och var guldmålad. Sen var det klackarna i taket bara, mycket champagne och fest. Jag stod naken på bordet och dansade, säger hon till Aftonbladet.

Har du hängt med i skandalerna kring fackförbundet Kommunal? Om inte kan du läsa mer här:

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Israel går tillbaka till förhandlingsbordet

Inflationen i USA på väntad nivå

Kärninflationen i USA i februari – där prisökningarna på energi och livsmedel räknas bort – uppgick till 2,8 procent i årstakt, vilket låg i linje med förväntningarna.

Ukrainas arméchef: De har mycket mer än oss

1 timme sedan
Ryssland har ett klart övertag i kriget, enligt Ukrainas nye arméchef Oleksandr Syrskyj. Invasionsstyrkorna har flera gånger mer ammunition än vad ukrainarna har.

Tv-kocken hyllas av Nyhetsmorgon-kollegorna: "Finast och coolast av alla"

1 timme sedan
För några dagar sedan opererade tv-kocken Erik Videgård från Nyhetsmorgon sin käke. På Instagram berättar han att han fått mycket kommentarer om sitt utseende genom åren, men följarna hyllar honom.

Polisen i Svenljunga rapporterar om trafikolycka

1 timme sedan
"På länsväg 1566 sydost om Håcksvik har en bilist och en motorcyklist kolliderat.", skriver polisen på sin hemsida.

Polens president stoppar dagen efter-piller

1 timme sedan
Polens president Andrzej Duda använder sitt veto för att sätta stopp för regeringens planer på att lätta på restriktionerna mot receptfria akuta p-piller.