Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
66
reaktioner idag

Före detta sossetoppen fick lyxvåning av Kommunal – helt gratis

Skandalen bara fortsätter. Nu avslöjar Aftonbladet att KF:s VD Tommy Ohlström, som tidigare varit partikassör i Socialdemokraterna fått en gigantisk våning på Östermalm helt gratis.

Det har varit ett stormigt år för Kommunal. I januari kunde Aftonbladet avslöja att Kommunal bränt en massa pengar på sprit och porrshower, och nu kommer nästa bomb.

Det visar sig nämligen att Tommy Ohlström, VD för KF, alltså Coop, fått en 180 kvadratmeter stor paradvåning på Östermalm i Stockholm av Kommunals fastighetsbolag Polstjärnan – helt gratis.

Men det var inte direkt så att Ohlström behövde en ny lya. Han och hans fru hade redan en riktigt fin lägenhet i centrala Stockholm – som de nu kunnat sälja för nästan 11 miljoner kronor.

Bild:TT

Tidigare har Tommy Ohlström varit en av de absolut högsta hönsen i Socialdemokraterna, där han satt som partikassör.

Men Ohström menar själv att det inte var han, utan hans fru som fixade lägenheten.

– Hon anmälde intresse för en större lägenhet och det anmälde hon till Kommunal tror jag om jag minns rätt. Sen gick åren och så hörde Bergström av sig för lite mindre än för ett år sedan. Jag tror det var mars-april, säger Tommy Ohlström till Aftonbladet.

Mer:

Försvarsministern fick lägenhet avsedd för elever vid Försvarshögskolan