Emma Wallin behöver någon som kan vara hennes prins på balen.
1 av 4
Emma Wallin behöver någon som kan vara hennes prins på balen. - Foto: Privat
Emma Wallin. Hon är 19 år gammal.
2 av 4
Emma Wallin. Hon är 19 år gammal. - Foto: Privat
Emma med vännen Janina, som skapade annonsen där de söker en dejt till Emma.
3 av 4
Emma med vännen Janina, som skapade annonsen där de söker en dejt till Emma. - Foto: Privat
Emma Wallin.
4 av 4
Emma Wallin. - Foto: Privat

Emma Wallin söker en baldejt – har du vad som krävs?

Nu har du chansen att hjälpa Emma som saknar dejt till sin gymnasiebal. Vill du gå eller känner du någon som borde gå med henne på balen? Läs det här.


Vill du gå på bal och dejt i vår? Då har du äntligen den perfekta chansen!

Emma Wallin är 19 år och går på Sjölins gymnasium i Göteborg. Om ungefär tre månader har skolan avslutningsbal och Emma har ingen dejt.

För att få ordning på det här efterlyste Emmas vän Janina Nieme en baldejt åt sin vän.

– Jag har ordnat en balklänning och Janina säger att jag måste ha en dejt. Hon frågade mig om kriterier och fem minuter senare kom det upp en annons på Facebook, berättar Emma för Nyheter24.

Bildkälla: Privat

Det finns några krav:

– Han måste vara väldigt social och framåt så jag slipper vara någon slags barnvakt under kvällen, säger Emma.

Hon vill också att han är rolig och social samt längre än hennes 168 centimeter. Och inte för gammal, som äldst kan hon tänka sig någon som är född 1992, men inte tidigare.

– Han får gärna ha mörkt hår och bruna ögon, men det är såklart inget krav, och lite vältränad får man gärna vara, säger hon också.

När är balen då? Det har Emma inte riktigt koll på, vilket hon beskriver som typiskt för sig själv då hon är en person som tar saker ganska spontant.

– Det är väldigt typiskt mig, förra året hittade jag balklänning tre dagar innan. Jag tar allt som det kommer, jag är väldigt spontan, men i år försöker jag blir bättre på detta därför är annonsen ute, säger hon.

Enligt vännen Janina kan den som blir Emmas baldejt vänta sig en riktigt bra kväll.

– Emma för mig är en av de pratgladaste människorna som finns och hennes härliga humör smittar av sig! Hon är så himla snygg och är ofta festens höjdpunkt, samt den som hetsar en till att dra in den där sista groggen kvart i 3 när man egentligen skulle gått hem för 1 timme sen, säger Janina till Nyheter24, och fortsätter:

– Hon är helt enkelt ett sjukt bra kap och kommer garanterat ge killen en oförglömlig kväll! Hon kommer garanterat vara balens höjdpunkt för hon kommer vara så jävla snygg!

Vill du veta mer om Emma kan du läsa Janinas annons här:


Bal
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Kommer du gå på bal i år?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Åsele: Polisen rapporterar om trafikkontroll

Huawei får ta del av hemlig information

Regeringen har beslutat att det kinesiska telekombolaget Huawei ska få tillgång till hemlig information om svenska mobiloperatörer, rapporterar Dagens Industri som hänvisar till Telekomnyheterna.

Svensk man häktad – vandaliserade Nidarosdomen

En svensk man i 40-årsåldern har begått mer än 15 brott i Trondheim i Norge den senaste tiden. Nu häktas han i fyra veckor, bland annat för grov skadegörelse av domkyrkan Nidarosdomen.

Polisen i Vellinge rapporterar om trafikolycka

1 timme sedan
"Trafikolycka i korsningen Grenvägen och Gränsvägen, Höllviken.", skriver polisen på sin hemsida.

En häktad för deltagande i terrororganisation

1 timme sedan
En person har häktats vid Nacka tingsrätt, misstänkt för deltagande i en terroristorganisation, skriver Säkerhetspolisen i ett pressmeddelande.

Trots kritiken – Kinas Huawei får känslig info om Sverige

1 timme sedan
Nu står det klart att Huawei ska få ta del av affärskänslig information från svenska Post- och Telestyrelsen, PTS. Ericsson och Telia är väldigt kritiska till regeringens beslut.