Idag presenterade TV4 det nya frimärket.
1 av 4
Idag presenterade TV4 det nya frimärket. - Foto: Montage TV4
Frimärket börjar säljas i maj.
2 av 4
Frimärket börjar säljas i maj. - Foto: Faksimil TV4
Per Ljungberg från Postnord pratade om tidigare, historiska frimärken innan frimärket presenterades.
3 av 4
Per Ljungberg från Postnord pratade om tidigare, historiska frimärken innan frimärket presenterades. - Foto: Faksimil TV4
– Jag tänker köpa det där frimärket, sätta det på ett litet vykort och skicka ett brev till Putin tänkte jag, och bara skriva en påminnelse om alla människors lika värde, sa Tilde de Paula.
4 av 4
– Jag tänker köpa det där frimärket, sätta det på ett litet vykort och skicka ett brev till Putin tänkte jag, och bara skriva en påminnelse om alla människors lika värde, sa Tilde de Paula. - Foto: Faksimil TV4

Nu blir regnbågen frimärke – för alla människors lika värde

​I dag presenterades ett nytt frimärke i TV4:s Nyhetsmorgon.


Det blev en regnbågsflagga!

Postnords kommunikationschef Per Ljungberg var i TV4-studion för att prata om frimärkens motiv och deras relation till samhället. Han förklarade motivet bakom det nya frimärket, som kan köpas från och med 4 maj.

– I samhället idag blir mångfald allt mer och mer en självklarhet. Någonting som är väldigt viktigt att framhålla. Framhålla allas lika värde, betydelsen av människors olikheter och unikhet. Det är det vi vill framhålla med det här frimärket, säger han.

Programledaren Tilde de Paula var positiv till frimärket.

– Jag tänker köpa det där frimärket, sätta det på ett litet vykort och skicka ett brev till Putin tänkte jag, och bara skriva en påminnelse om alla människors lika värde, säger hon i TV4 Nyhetsmorgon.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Oväntat liten ökning av tysk arbetslöshet

FI: Banker dåliga på hållbart sparande

Investeringsrådgivare är dåliga på att hjälpa kunder som vill spara hållbart, anser Finansinspektionen (FI). Alla banker och företag som granskats uppvisar brister. De behöver informera på ett enkelt sätt, säger Axel Engström på Finansinspektionen om rådgivarna.

Ett år i fångenskap för amerikansk reporter

Wall Street Journals reporter Evan Gershkovich har suttit ett år i ryskt förvar. I veckan förlängdes hans häktning för femte gången. För familjen hemma i USA fortsätter mardrömmen.

Två åtalas för sju år gammalt mord

Våren 2017 sköts en man i 40-årsåldern ihjäl på en parkeringsplats i Uppsala. Nu åtalas två män för det sju år gamla mordet.

Även föräldrarna i ättiksfallet överklagar

1 timme sedan
Föräldrarna till den ättiksförgiftade flickan i Eslöv dömdes till åtta års fängelse. Båda har nu överklagat domen, enligt Lunds tingsrätt.

Börsen öppnar nedåt

1 timme sedan
Stockholmsbörsen inleder skärtorsdagens handel svagt nedåt. OMXS-index har efter fem minuter backat 0,1 procent.