Fullständig kalabalik på studentkryssning – fulla ungdomar fick rullas av i rullstol

- 24/04/2016, 09:14
Flera ungdomar fick rullas ut i rullstol från studentkryssningen. Genrebild.
1 av 3

Flera ungdomar fick rullas ut i rullstol från studentkryssningen. Genrebild.

TT

Kraftig brand på studentkryssning – och misstänkt våldtöäkt
2 av 3

Kraftig brand på studentkryssning – och misstänkt våldtöäkt

TT NYHETSBYRÅN

Polisen är dock förtegna.
3 av 3

Polisen är dock förtegna.

Tomas Oneborg / SvD / SCANPIX

Det har varit mycket snack om kaoset på faryget.

Det har varit mycket tal om den senaste studentkryssningen som skett i Tallink Siljas regi. I går kom uppgifter om att en 19-årig man gripits misstänkt för våldtäkt på fartyget. Mannen som misstänktes för våldtäkt släpptes senare under natten, även om misstankar kvarstår.

Det ska också ha brunnit kraftigt i en soffgrupp ombord.

Den senaste nyheten om kaoset är att ungdomarna varit så pass berusade att de inte kunnat med att gå själva. En man bärs ut på bår med ambulans till sjukhus. Flera fulla ungdomar ska ha klivit av båten i dåligt skick – märkbart berusade.

– Det var full fest redan sju på morgonen. Då var det fullt med folk på däck. Det såg hyfsat okej ut, folk var ganska pigga. Själv skulle jag ju aldrig orkat det där, säger en anställd till Aftonbladet.

Polisen skriver själva på sin hemsida om att förebygga brott på studentkryssningarna, och att rederiet sätter in extra ordningsvakter, men ”vad som händer nere i hytterna är svårt att överblicka.”

Det är inte första gången som det hänt saker på studentkryssning. Två män häktas efter en misstänkt gruppvåldtäkt tidigare i år.

Har du bilder eller vittnesmål? Tveka inte att höra av dig!