En 23-årig kvinna uppges ha attackerad sin expojkväsn nya flickvän genom att bita henne på en nattklubb. Nu åtalas hon.
1 av 3
En 23-årig kvinna uppges ha attackerad sin expojkväsn nya flickvän genom att bita henne på en nattklubb. Nu åtalas hon. - Foto: Montage TT
Den attackerade kvinnan uppger att hon såg en tjej gå upp och dansa bredvid sin pojkvän, och bestämde sig för att dra ner honom. Då gick exet emellan – och bet henne.
2 av 3
Den attackerade kvinnan uppger att hon såg en tjej gå upp och dansa bredvid sin pojkvän, och bestämde sig för att dra ner honom. Då gick exet emellan – och bet henne. - Foto: TT
Den attackerande kvinnan åtalas nu för misshandel i Halmstad tingsrätt.
3 av 3
Den attackerande kvinnan åtalas nu för misshandel i Halmstad tingsrätt. - Foto: TT

Kvinna bet exets flickvän på dansgolvet – nu åtalas hon

När kvinnan såg en tjej dansa bredvid sin pojkvän drog hon tillbaka pojkvännen – och blev biten av tjejen. Nu åtalas hon för misshandel.


I slutet av april i fjol gick en kvinna emellan när hennes pojkvän och hans tidigare flickvän dansade på en nattklubb i Halmstad. Det var inte omtyckt av exflickvännen – som svarade med att bita henne i armen.

Nu åtalas den 23-åriga exflickvännen för misshandel vid Halmstads tingsrätt, skriver Kvällsposten.

Den bitna kvinnan hade gått till klubben med sin pojkvän och kompis, och under kvällen bestämde sig pojkvännen för att dansa på ett bord. Kort därefter sågs exflickvännen kliva upp bredvid honom.

– Jag tyckte det kändes jobbigt, så jag gick fram till bordet och drog ner honom, säger hon i ett polisförhör.

Det var då den 23-åriga kvinnan plötsligt bet henne i armen, utan att yttra ett enda ord innan eller efter attacken. Däremot ska exflickvännen ha sagt nedlåtande saker till kvinnan tidigare under kvällen, enligt parets kompis. Något 23-åringen erkänner i polisförhör, men nekar till att ha bitit kvinnan.

– Jag var berusad, men jag skadade inte någon, säger hon i polisförhör.

I åtalet mot kvinnan finns bevisning med fotografier och vittnesmål. Hon åtalas för misshandel vid Halmstad tingsrätt.

Den attackerade kvinnan uppges fortfarande ha ett ärr kvar efter bettet, skriver Kvällsposten.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Norrmän hamstrar ägg i Sverige

Så kan kriget fortsätta trots fördömanden

Världssamfundet har satt ned foten om en vapenvila, åtminstone på pappret. Säkerhetsrådets krav lämnar tolkningsutrymme och har åsidosatts förr. Israel fortsätter att bomba Gazaremsan.

Japan återupptar Unrwa-stöd

Japan är i färd med att återuppta sitt stöd till FN:s krisdrabbade hjälporganisation för palestinska flyktingar, Unrwa – som koordinerar närapå alla hjälpsändningar till Gaza – meddelar landets regering.

Påven kysste kvinnliga interners fötter

Påve Franciskus markerade i år skärtorsdagens ankomst genom att tvätta och kyssa tolv kvinnliga interners fötter i ett fängelse utanför Rom.

Lite uppåt i Asien

Det var omkring en halv procent upp för ledande börsindex i Japan och Kina i fredagens inledande handel, en dag då börsen i Hongkong har helgstängt.

Sydkorea sågar ryskt veto i FN

Sydkorea riktar skarp kritik mot Rysslands beslut att stoppa förnyandet av en grupp FN-experter som övervakar internationella sanktioner mot Nordkorea.