Tisdag 18 Maj
Stockholm

Här rakar Mats av sig håret för en helt fantastisk anledning

Varje år insjuknar hundratals barn i cancer. Mats Eriksson har bestämt sig för att göra något åt saken och har nu startat sin egen insamling.

Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det var för ett och ett halvt år sedan som Mats Eriksson och hans son kom överens om att cykla tillsammans till Paris. Men inte bara för hälsan och utmaningens skull utan också för en annan helt fantastisk anledning. Tillsammans bestämde de sig för att gå med i Team Rynkeby som nu på lördag kommer att cykla ända till Frankrike till förmån av Barncancerfonden.

– Det handlar om att stanna upp i livet, ta vara på det man har men också samtidigt tänka på de som har det värre exempelvis cancersjuka barn, säger han till Nyheter24.

För en vecka sedan träffade Mats sextonåriga Jace Witt som startat sin egen insamling till Barncancerfonden. I samband med insamlingen rakade hon av sig allt hår och nu har Mats bestämt sig för att göra detsamma. Kolla in klippet ovan för att se hur det gick.

Läs mer eller bidra till insamlingen här!

Läs även om Simon som startade sin insamling på Julafton för sin cancersjuka mamma eller om Anton som streamar sin kamp mot sjukdomen.

Vill du ha fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!

Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela