Stockholm

Biggest Loser-Aida: "Beyoncé, släng dig i väggen"

Aida Ljungberg menar att alla ska vara stolta över sig själva.
1 av 2
Aida Ljungberg menar att alla ska vara stolta över sig själva. Foto: Privat
Aida Ljungberg, 24 år.
2 av 2
Aida Ljungberg, 24 år. Foto: Privat

​Aida Ljungberg vill inspirera andra att våga vara stolta över sig själva – för alla är vackra.


Läs mer

Aida Ljungberg, 24, tidigare deltagare i svenska "Biggest Loser" publicerade en bild på sin Instagram samt på en Facebook-grupp som fick mycket positiv respons. En bild på sig själv i underkläder där hon uppmanar folk att vara stolta över sig själva.

– Det är tråkigt hur folk ser på sina egna kroppar och andras. Det är något man ska vara stolt över, det finns bara en version av dig och den ska du vara stolt över, säger Aida Ljungberg till Nyheter24 och fortsätter:

– Jag har insett att jag är sjukt snygg, även om jag är lite större.

Responsen på bilden har bara varit positiv och folk har både hört av sig för att få hjälp och för att berätta hur bra de tycker att det är.

– Jag vet hur hårda folk kan vara men till och med killar har kommenterat att jag är snygg och har gjort ett bra jobb. Min bild på mig i underkläder är ur en annan vinkel – alla människor stora som små, tjock eller smal ska kunna lägga ut en bild i underkläder och känna sig stolta. Jag vill inspirera andra att bli stolta över sig själva.

Aida berättar att det är flera personer som hört av sig och vill ha hjälp. För tillfället håller hon även på att hjälpa 17 tjejer och en kille att gå ner i vikt genom att göra kostscheman.

– Jag vet hur det är, i dag när jag har gått ner i vikt har mina värden blivit bättre och personer skriver att jag är deras förebild, säger hon och fortsätter:

– Mitt tips är att du varje morgon ställer dig framför en spegel och säger "shit, vad snygg jag är". Det är något som jag gör och det hjälper verkligen min självkänsla. Beyoncé, släng dig i väggen.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.