Kakan har fått motta hot efter sitt samarbete med Audi.
1 av 3
Kakan har fått motta hot efter sitt samarbete med Audi. - Foto: TT/Wikimedia
Hon kommer därför inte vara med på en invigning på Regionmuseet i Kristianstad.
2 av 3
Hon kommer därför inte vara med på en invigning på Regionmuseet i Kristianstad. - Foto: Wikimedia
Museet skriver att de förstår Kakans oro.
3 av 3
Museet skriver att de förstår Kakans oro. - Foto: TT

"Kakan" Hermansson ställer in invigning – efter hot

Efter den senaste tidens uppståndelse ställer nu Karin "Kakan" Hermansson in en invigning hon skulle ha varit med på.


Efter den senaste tidens uppståndelse över Karin "Kakan" Hermanssons numera inställda samarbete med bilföretaget Audi har konstnären och programledaren fått motta en stor mängd hot, skriver Kristianstadsbladet.

Hon skulle bland annat ha varit med på invigningen av utställningen ”100% kamp – Sveriges historia” på Regionmuseet i Kristianstad men väljer nu att inte närvara.

Museet skriver på sin Facebooksida att de förstår Kakans oro men att det är väldigt tråkigt.

– Kakan orkar inte komma efter det som har hänt. Det är ett beslut som hon har tagit och vi förstår hennes oro. Det har skrivits saker på nätet om att de ska förstöra och skända utställningen och det vill hon inte vara med om. Vi tycker det är oerhört tråkigt alltihopa, säger Regionsmuseets infromatär Lasse Hörnäs till Kristianstadsbladet.

Nyheter24 har tidigare skrivit om att SD nu säger att de inte kommer rekommendera Audi till sina anställda och om Oskar som blev så arg på Audi att han skänkte bort sin bil.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler nyheter.

/
/
Hot
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Lyxfällan-Magnus: Så måste du lägga upp din budget under 2024

Flera personer knivskurna – området avspärrat av polis

Flera personer har hittats skadade utomhus i centrala Västerås, skriver polisen på sin hemsida.

Ändringen i pensionen får skarp kritik: "Orättvist"

Tjänstepensionen ska göras om, det föreslår riksdagens pensionsgrupp. Men två tunga pensionärsnamn riktar skarp kritik mot förslaget, som de menar kommer leda till större orättvisor mellan de rika och fattiga pensionärerna.

Samlade in till mördade Mikaels son: Risk för skattesmocka?

När 39-årige pappan Mikael dödades av gängkriminella i Skärholmen lämnades hans 12-årige son faderlös. För att hjälpa pojken påbörjades en insamling via poliskonstapeln Mustafa Panshiris privata swishkonto, som samlade in över en miljon kronor. Nu riskerar han dock en rejäl skattesmocka om han inte ser upp. – Jag var tvungen att göra något, säger Mustafa Panshiri till Nyheter24.

Armani svänger – börsnotering möjligt

Inför sin 90-årsdag öppnar den italienska modelegenden och miljardären Giorgio Armani för att det kan bli stora förändringar i modebolaget Armanis ägarstruktur när han avgår. En börsnotering kan inte uteslutas.

Allt om Alexander Isak: Familj, klubbar, lön och mål

Alexander slog igenom med dunder och brak i allsvenska AIK. Sedan dess har han representerat flera europeiska klubbar. Nyheter24 har tagit en närmare titt på vad svenskarna googlar mest om fotbollsstjärnan.