Torsdag 24 Jun
Stockholm

Isabelle, 15, var spårlöst försvunnen – har nu hittats

1 av 2
2 av 2

Både Missing People och polisen jobbar med ärendet – och hon kan befinna sig så spritt som mellan Skåne och Stockholm.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

UPPDATERING:

Det är den 8 januari bekräftat att Isabelle är återfunnen vid liv och mår efter omständigheterna bra. Av hänsyn till den försvunne samt anhöriga lämnas inga ytterligare kommentarer.


Den 6 februari försvann 15-åriga Isabelle. Hon sågs senast vid Broby busstation i nordöstra Skåne. Just nu arbetar både polisen och Missing People med ärendet.


– Vi har i nuläget fått in väldigt vaga uppgifter och vi vill att allmänheten håller ett vakande öga, säger Tommy Alvinsson, verksamhetsledare för Missing People i Skåne, till Nyheter24.

Det finns uppgifter på att Isabelle kan ha åkt till Stockholm och därför är det viktigt att allmänheten i båda länen är vaksamma.

– Om man misstänker att man ser någon som är försvunnen så ska man självklart kontakta polisen så fort som möjligt. Vi är jättetacksamma för sådana samtal, det gör att vi i bästa fall kan ta reda på den försvunna, säger Magnus Lautin, inre befäl på polisen i Kristianstad till Nyheter24.

Privat

Isabelle är 165 centimeter lång och väger cirka 86 kilo. Hon hade vid försvinnandet plattat hår, löshår, lösögonfransar – och klädd i en blå täckjacka med luva som har ludd. Hon hade också förmodligen svarta byxor, vita gympaskor och en stor svart Glimåkra IF-väska.

Nyheter24 har fått godkännande av Isabelles familj att publicera hennes bild.

Om du har sett Isabelle eller har du mer information som kan leda till att hon hittas – ring polisen på 114 14.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Kommentera
Kopiera länk
Dela