Lördag 13 Aug
Stockholm

Nu kan du få världens fetaste sommarjobb – äta gratis pizza

Det är Onlinepizza.se som för tredje året i rad söker folk som ska jobba med att testa mat från restaurangerna som är anslutna till deras företagets app.
1 av 4
Det är Onlinepizza.se som för tredje året i rad söker folk som ska jobba med att testa mat från restaurangerna som är anslutna till deras företagets app. Foto: TT / Imgur
Tänk att få betalt i pizza?! Drömmen.
2 av 4
Tänk att få betalt i pizza?! Drömmen. Foto: Ap
Mums!
3 av 4
Mums!. Foto: TT/Ap
Åh herre...
4 av 4
Åh herre... Foto: imgur

Gillar du pizza? Gillar du pengar? Då är det här definitivt jobbet för dig.

Kommentera (11)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

För tredje året i rad anställer företaget Onlinepizza recensenter till världens kanske bästa extraknäck. Arbetsuppgiften? Ät dig igenom hela appens sortiment på en sommar.

Totalt finns cirka 1 300 restauranger kopplade till Onlinepizzas utkörningstjänst, och nu anställer företaget tio provsmakare på tio platser i landet. Är du över 16 år gammal och bor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro, Linköping, Helsingborg, Jönköping eller Norrköping kan alltså du bli en av matrecensenterna.

– Då vi ser en ständig ökning i antal anslutna restauranger vill vi undersöka vad maten går för och samtidigt få gästernas utlåtande på ett roligt och annorlunda sätt. Att låta konsumenterna vara med på resan och visa på appens breda utbud skapar en transparens som är viktig, säger Daniel Strömberg, VD för Onlinepizza i ett pressmeddelande.

För att söka jobbet ska du spela in en videorecension där du betygsätter en måltid. Det är den mest "dynamiska" recensionen som vinner, uppger Onlinepizza.

Blir du en av de tio lyckliga är det sedan upp till dig att äta så mycket du bara orkar och lägga upp recensioner på ditt Instagram-konto under hashtagen #onlinepizzatesterna. Lönen är förutom själva maten 500 kronor per recenserad måltid.

Jobbet kan du söka här, fram till 11 juni.

Här är Stefan Löfvens hemliga knep – för att beställa pizza:

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på omvärlden – både från Google Play och App Store.
Vill du ha jobbet?
Tack för din röst!
Kommentera (11)
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.