Det är Onlinepizza.se som för tredje året i rad söker folk som ska jobba med att testa mat från restaurangerna som är anslutna till deras företagets app.
1 av 3
Det är Onlinepizza.se som för tredje året i rad söker folk som ska jobba med att testa mat från restaurangerna som är anslutna till deras företagets app. - Foto: TT / Imgur
Tänk att få betalt i pizza?! Drömmen.
2 av 3
Tänk att få betalt i pizza?! Drömmen. - Foto: Ap
Mums!
3 av 3
Mums! - Foto: TT/Ap

Nu kan du få världens fetaste sommarjobb – äta gratis pizza

Gillar du pizza? Gillar du pengar? Då är det här definitivt jobbet för dig.


För tredje året i rad anställer företaget Onlinepizza recensenter till världens kanske bästa extraknäck. Arbetsuppgiften? Ät dig igenom hela appens sortiment på en sommar.

Totalt finns cirka 1 300 restauranger kopplade till Onlinepizzas utkörningstjänst, och nu anställer företaget tio provsmakare på tio platser i landet. Är du över 16 år gammal och bor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro, Linköping, Helsingborg, Jönköping eller Norrköping kan alltså du bli en av matrecensenterna.

– Då vi ser en ständig ökning i antal anslutna restauranger vill vi undersöka vad maten går för och samtidigt få gästernas utlåtande på ett roligt och annorlunda sätt. Att låta konsumenterna vara med på resan och visa på appens breda utbud skapar en transparens som är viktig, säger Daniel Strömberg, VD för Onlinepizza i ett pressmeddelande.

För att söka jobbet ska du spela in en videorecension där du betygsätter en måltid. Det är den mest "dynamiska" recensionen som vinner, uppger Onlinepizza.

Blir du en av de tio lyckliga är det sedan upp till dig att äta så mycket du bara orkar och lägga upp recensioner på ditt Instagram-konto under hashtagen #onlinepizzatesterna. Lönen är förutom själva maten 500 kronor per recenserad måltid.

Jobbet kan du söka här, fram till 11 juni.

Här är Stefan Löfvens hemliga knep – för att beställa pizza:

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på omvärlden – både från Google Play och App Store.
/
Mat
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Vill du ha jobbet?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Verk kräver mer pengar till förvar

Rekordmånga svenskar vill behålla kontanter i framtiden

2 timmar sedan
I en ny undersökning av Verian, tidigare Kantar Sifo, på uppdrag av Bankomat​ kan man nu se att rekordmånga svenskar vill ha kvar möjligheten till kontantbetalningar även i framtiden.

Vinnaren av Drömvinsten på 101 miljoner är hittad – det ska han göra för pengarna

3 timmar sedan
Under lördagen vann en man Lottos Drömvinsten på drygt 101 miljoner kronor. Men han var länge eftersökt, då man inte visste vem han var. Men nu är vinnaren av Drömvinsten hittad. Här får du veta vad han ska göra med pengarna.

Lugnt på USA-börsen trots bankchefens uttalande

3 timmar sedan
Indexrörelserna på börsen i New York svängde kring nollan på tisdagen sedan Jerome Powell, chef för USA:s centralbank Federal Reserve, återigen varnat för att räntorna kan behöva hållas kvar på en högre nivå under en längre period.

Powell: Räntesänkningar dröjer i USA

3 timmar sedan
Det blir mer och mer osannolikt med en sänkning av den amerikanska styrräntan inom den närmaste tiden, enligt USA:s centralbankschef Jerome Powell.

Växjö: Polisen rapporterar om trafikolycka

3 timmar sedan
"Lastbil med släp i diket, Norra Åreda", skriver polisen på sin hemsida.