Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Någon hade snott Jespers parkering – hans hämnd är perfekt

- 27/06/2017, 16:25
Jesper såg till att få en ljuv hämnd när han såg hur parkeringen såg ut.
1 av 3

Jesper såg till att få en ljuv hämnd när han såg hur parkeringen såg ut.

Privat/TT (montage)

Han ställde nämligen sin bil på ett lite speciellt sätt.
2 av 3

Han ställde nämligen sin bil på ett lite speciellt sätt.

Facebook

Jesper Wahlstedt.
3 av 3

Jesper Wahlstedt.

Privat

När någon snott Jespers parkering för fjärde gången kom han på en riktigt elak idé som nu hyllas på nätet.

Jesper Wahstedt skulle parkera sin egen bil, på sin egna parkeringsplats, när han såg något som fick honom att muttra högt för sig själv. 

Någon fräck person med en danskregistrerad bil hade nämligen lagt vantarna på hans parkeringsplats. 

– Och det var inte första gången, utan typ fjärde, kanske inte med den bilen men totalt. Så jag bestämde mig för att skoja till det, berättar Jesper för Nyheter24.

Sagt och gjort. Jesper bestämde sig för att parkera, men inte som man kanske brukar göra. Istället parkerade han tvärs framför bilen på parkeringen. 

Sedan tog han en bild på sin parkering och lade upp i en grupp för sitt bostadsområde med en förhoppning om att personen som parkerat skulle se det. 

– Så den hade fått komma och plinga på och skämmas lite. Det tycker jag personen kan ta. Om jag parkerat på någon annans parkering skulle jag tänka att: "det där förtjänade jag nog", säger Jesper. 

Hans inlägg väckte snabbt uppmärksamhet i gruppen. En del skrattade gott åt hans påhitt, medan vissa ansåg att det var aningen omoget. 

– Men det kan jag väl bjuda på, skrattar Jesper. 

Bildkälla: Faksimil Facebook

Men några timmar senare hade han fortfarande inte fått svar. Han bestämde sig då för att besöka en tillställning som hölls på gården för att se om det var någon där som parkerat sin bil på hans plats. 

– Och den första kvinnan jag gick fram till som pratade danska var ju personen som parkerat på min plats. Hon bad väldigt mycket om ursäkt och sa att hon trodde att hon ställt sig på en gästparkering. Jag grymtade väl lite åt henne men lät det så klart passera.

Så slutet gott allting gott, och förhoppningsvis får Jesper behålla sin parkeringsplats för sig själv i fortsättningen – annars vet vi hur det går. 

Någon som också lyckats med en riktigt imponerande parkering är den här personen, men hur gick det egentligen till? 

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.