Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Pojkvännen beställde skor på nätet – fick mystiskt kärleksbrev

- 03/08/2017, 19:14 -

Erikas pojkvän skulle köpa skor på internet. Han fick skorna men han fick också lite mer än han tänkt sig.

Nackdelen med att beställa på internet är att det är mycket som kan bli underligt. Fel storlek, ingenting alls, eller alldeles fel sak. Men i det här fallet fick en person mer än han hade önskat sig, och det är riktigt gulligt. 

Erika Angelica Jansson, 26, har en pojkvän som heter Ludvig. Han hade verkligen sett fram emot ett par skor han köpt på hemsidan Wish, som inte riktigt är kända för att leverera när det kommer till, tja allt. 

– Jag såg paketet när jag gick hemifrån, men inte hur skorna såg ut. Så jag bad honom ta bild på dem och skicka på Snapchat, säger Erika till Nyheter24.

Och bilder det fick hon. Men det blev inte riktigt vad hon förväntat sig. Det verkar som att Ludvig har något av en hemlig beundrare i Kina, där skorna skulle skickas från. En man hade nämligen passat på att skicka med en liten kärleksförklaring med skorna. 

– Han gick verkligen all in och dekorerade brevet med lavendel och så. Det kändes så himla intimt. 

Bildkälla: Privat

I brevet stod det att han önskar att Ludvig kunde komma och hälsa på honom i Kina och att han ska kontakta honom. Han önskar också att Ludvig ska ge skorna högsta betyg.

Bildkälla: Privat

– Jag skrattade och tyckte mest att det var roligt, säger Erika.

Det är fortfarande väldigt oklart varför han valde just Ludvig. Om det är någonting han gör till andra kunder vet vi inte heller. 

– Jag vet inte om han har kollat upp Ludvig eller om han bara tyckte att han "lät" snygg. Jag försökte kolla upp mannen på Facebook men hittade inte honom. 

Mannen hade gjorde det så fint att vi inte kan tycka att det är annat än otroligt gulligt. Enligt Erika kommer Ludvig tyvärr inte kontakta mannen. 

Se också videon på Belma som fick en tatuering som var felstavad

Läs också om tjejerna som verkligen fått fel när de beställt på nätet

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Har du fått något du inte tänkt dig när du beställt varor på internet?