Sandra ville göra något roligt innan hon åkte hem från Ayia Napa.
1 av 3
Sandra ville göra något roligt innan hon åkte hem från Ayia Napa. - Foto: Privat
Det slutade med en spontan tatuering på handen.
2 av 3
Det slutade med en spontan tatuering på handen. - Foto: Privat
Sandra.
3 av 3
Sandra. - Foto: Privat

Sandra tatuerade sig på semestern – nu sprids bilden på nätet

Sandra ville göra något roligt innan hon åkte hem från Ayia Napa. Det slutade med en spontan tatuering på handen.


För några dagar sedan när 20-åriga Sandra var i Ayia Napa fick hon en idé när hon promenerade längs bargatan. Sandra hade tänkt på att göra en tatuering och när hon fick syn på en tatueringsstudio gick hon in för att kolla vad de skulle ta för en tatuering.

– Eftersom det var ganska billigt så bestämde jag mig för att göra en tatuering direkt. Mamma som var med mig när jag tatuerade mig skrattade när hon såg vad jag gjorde, berättar Sandra för Nyheter24

Sandra beskriver sig själv som en spontan person och hon hade tidigare sett texten "beer goes here" och ville göra någon liknande.

– Så det första jag kom på var det och jag tyckte det var roligt. Jag har flera tatueringar så det var inget speciellt för mig, det var en rolig grej. 

Sandra delade sedan en bild på sin tatuering i en stor grupp på Facebook, där hon möttes av både positiva och negativa kommentarer. 

– Flera i gruppen tyckte det var roligt men det var också många som tog bild på den och nu har den spridits på nätet. Jag märkte att personer taggade mig i inlägg där folk hade lagt ut bilder på tatueringen. Folk har kallat mig både slampa och hora, vilket jag först tyckte var jobbigt, berättar Sandra. 

Bland annat har två stora Instagram-konton delat en bild på hennes tatuering.

– Jag trodde inte att det skulle bli en så stor grej och det är tråkigt att folk går på mig som person och är elaka. Jag är inte tatueringen, jag gjorde det för att göra en kul grej innan jag åkte hem. 

– Men samtidigt var det många skrev att de tyckte att det var en rolig grej och nu läser jag inte de negativa kommentarerna. 

TV: Amanda hittade nakentatuering av sig själv – på främmande man

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du en tatuering?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Polisen i Motala rapporterar om trafikolycka

Förtroendet för regeringen ökar

Väljarnas förtroende för regeringen ökar, enligt en GP/Novusmätning. I mars svarade 35 procent att de har ganska eller mycket stort förtroende för regeringen. I januari var siffran 28 procent.

Spikas upp på kors – för att fira påsk

Filippinske Ruben Enaje har låtit sig korsfästas under årets långfredag – för 35:e gången. Inför korsfästelsen uppgav han att han planerade att ägna sina böner under traditionen till fred i Ukraina, i Gaza och det omtvistade Sydkinesiska havet.

Återupptar miljonstöd till Ibn Rushd – M rasar

Det rödgröna styret i Stockholm har beslutat att betala ut fyra miljoner till det kritiserade studieförbundet Ibn Rushd. Folkbildningsrådet ser inga hinder att stötta organisationen. Men Moderaterna i staden rasar.

45 omkom i bussolycka – ett barn hittat vid liv

Minst 45 människor har omkommit i en bussolycka i Sydafrika. Bussen körde av en bro på ett bergspass under torsdagen, störtade 50 meter ned i en ravin och fattade sedan eld.

Kosttillskott återkallades – flera döda

1 timme sedan
Flera dödsfall och ett hundratal sjukdomsfall i Japan kopplas till ett kosttillskott – ett rött ris – som nyligen har kallats tillbaka från butikerna.