Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Amanda hittade nakentatuering av sig själv – på främmande man

Nyheter | 18/04/2017 13:46

Amanda och hennes pojkvän bestämde sig för att göra en partatuering. Men nyligen hittade hon sig själv på en annan kille.

21-åriga Amanda Forzlöw och hennes pojkvän Daniel från Göteborg bestämde sig för att skaffa en lite roligare variant av en partatuering.

– Det hela började egentligen med att jag skulle ta en bild med Daniels keps till hans butik. Jag skämtade med honom om att bilden blev så bra att han borde tatuera in det, säger Amanda till Nyheter24.

Amanda beskriver de båda som väldigt spontana personer och kort därefter så låg Daniel under nålen redo att gadda in bilden av henne.


Bildkälla: Privat

– Han gaddade mina bakre regioner för resten av hans liv. Om vi nu skulle glida isär så vet ingen vems rumpa det är, då kan han alltid skylla på att det är någon annans.

Men bilden på Amanda är det inte bara Daniel som har intatuerat, utan även en helt främmande person. För några dagar sedan fick nämligen Daniel ett meddelande:

"Det är någon som också tatuerat in din brud."

– Jag trodde det var ett skämt först, men nej det var det inte. Jag kom in på någon norsk okänd tatuerare och där framför mig var en riktigt skev bild på mig, som en dålig väskkopia.


Bildkälla: Privat

Amanda berättar att hon började skratta när hon fick syn på tatueringen och visste heller inte hur hon skulle reagera, vilket är helt förståeligt.

– Det känns sjukt skumt i alla fall men folk tyckte det var skitkul när Daniel la ut det på sociala medier. Tatueraren måste ha sett bilden någonstans och kopierat den.

– Vissa tycker att jag ska ta det som en komplimang, men jag vet inte. Måste jag bli ihop med honom nu också? Hur ska jag annars kunna förklara att han har en bild på mig?

Se också rapparen Denz prata om sitt fans sjuka tatuering: "Jag sa åt henne att hon var galen"

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.