Kund försökte laga däcket själv med silvertejp

- 03/10/2017, 15:46 -

Silvertejp kanske inte riktigt fungerar till att laga precis allt. Det fick en kund uppleva som besökte Däckproffsen i Umeå.

Det sägs att allt går att fixa med lite silvertejp och jävlaranamma. Men sanningen är att exakt allt går inte riktigt att lösa så enkelt.

Det fick bilverkstaden Däckproffsen i Umeå uppleva när en minst sagt ovanlig kund besökte dem.

– Det är ju inte direkt någonting som man sett förut. Men det var en fin tillfällig lösning i alla fall, säger Rikard Manfredsson, ägare av Däckproffsen i Umeå, till Nyheter24.

Facebook/Däckproffsen i Umeå

Kunden hade försökt att laga sin punktering med hjälp av silvertejp och verkstaden blev en aning fulla i skratt när de såg det listiga knepet. 

– Vi blev faktiskt förvarnade innan då kunden hade fått punktering och stod på macken med silvertejp i handen, säger bilverkstadens ägare.

Det innebär alltså att silvertejp inte kan fixa precis allt?

– Nej, det gör väl inte det. Men det var kul att se att det fungerade så pass länge.

Däcket var trots allt tomt på luft när bilen kom fram. Ändå imponerande att bilen hade lyckats med att köra cirka två kilometer med det smarta "life hacket". 

Efter att bilverkstaden publicerade bilden på Facebook förra veckan ackompanjerad med texten "Man ska aldrig sluta förvånas fick in en kund som hade försökt laga däcket själv med silvertejp" så har den fått över 1 500 kommentarer och över 5 900 reaktioner. 

– Det var verkligen mer än vad vi någonsin vågat hoppas på. Men fantastiskt roligt naturligtvis, avslutar Rikard Manfredsson.

2015 skapades många reaktioner när det såg ut som att ett flygbolag "lagade" sitt flygplan med hjälp av silvertejp

Läs också om internetutmaningen som involverade silvertejp och nästan garanterar att du blir skadad.

TV: Kör ner bilen i 12 000 liter Coca Cola – för att bli av med rostfläckarna

Går allt att fixa med silvertejp?