Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Man skjuten i centrala Stockholm – polisen jagar en Porsche

- 17/11/2017, 17:59
En person har blivit skjuten i Stockholm – nu jagar polisen en Porsche

En person har blivit skjuten i Stockholm – nu ska polisen jaga en Porsche

TT/Google

En person har blivit skjuten i båda benen på Östermalm i Stockholm. Nu jagar polisen en Porsche, enligt uppgifter till Aftonbladet.

Vid 17.05 under fredagen ska en person ha blivit skjuten i båda benen på Lidingövägen vid Östermalm i Stockholm. En Porsche har kopplats till skjutningen, och ska enligt Aftonbladet nu jagas av Stockholmspolisen, uppgifter som polisen inte vill bekräfta.

– Fordon är alltid intressant i de här sammanhangen och förövaren har på något vis kommit därifrån, säger Sven-Erik Olsson, vid Stockholmspolisen till Nyheter24.

Enligt polisen ska mannen ha blivit skottskadad i båda benen i närheten av Sophiahemmet. På sin hemsida skriver de att mannen, som är vid medvetande, inte velat tala med polisen.

En förundersökning har blivit inledd som avser försök till mord. Polispatruller spanar i området och platsen har spärrats av. Polisen jagar nu en eller flera gärningsmän.

– Vi har några vittnet som gjort olika iakttagelser. Vi får spana förutsättningslöst.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.